Irodistaként mennyi a tényleges idő egy nap, amit munkával töltesz?
Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok vidéken, és a napi 8 órából kb 2-3 óra ami tényleges munka. A maradék idő az trécselés a kollegákkal, kávézgatás stb.
Nektek, hogy telik egy nap?
jan. 8. 08:46
2/11 anonim válasza:
Teljesen változó. Ha van rendesen munka, akkor 8 órából 7. A többi egy óra netezés. Ha nincs annyi munka, akkor kb. 4 óra. De ilyenkor én hazamegyek.
3/11 anonim válasza:
A legtöbb esetben 6 óra körül, de havonta van legalább egy hét, amikor 10-12 óra.
5/11 anonim válasza:
Amikor nagyobb mennyiségű munka van 4-6 óra, néha a teljes nyolcórás munkaidő, de ez ritka. Általában 2-4 óra.
7/11 anonim válasza:
en egy 350 ägyas korhäz konyhäjät vezetem a halodo nyugaton. a 4es voltam.
8/11 anonim válasza:
Home officeban vagyok, így szerencsére max 2 óra a tényleges munkaidőm. Ez nem azt jelenti, hogy lustálkodom, de pont elég ennyi, hogy elvégezzem tisztességesen a feladataimat. Ettől függetlenül a gépem reggeltől délutánig megy, mert muszáj. De közben megtudom csinálni az itthoni teendőket is, főzök ha kell, mosok, kiteregetek, takarítgatok..
30N
9/11 anonim válasza:
Én egy civil szervezetnél vagyok, adminisztráció, pályázatok kezelése, projekttervezés. (2-es)
10/11 anonim válasza:
Szerintem 2-3 óra. A többiben gyakorizok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!