Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Friss diplomával több hónapja...

Friss diplomával több hónapja nem találok munkát – mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idén nyáron szereztem diplomát, és már 3 hónapja keresek állást, de egyelőre nem jártam sikerrel. Ahová eddig beadtam az önéletrajzomat a végzettségemhez kapcsolódó állásokra, ott volt, aki hetekkel később, mások hónapokkal később sem válaszoltak, és egyik helyről sem kaptam pozitív visszajelzést, még állásinterjúra sem hívtak be. Átmenetileg elmennék gyárba is dolgozni, de nem tudom mit írjak az önéletrajzomba, hogy ne tűnjek túlképzettnek. Budapest most egyéb okok miatt nem jöhet szóba.

Érdemes elmenni munkaerő-közvetítő céghez? Szeretnék minél hamarabb elhelyezkedni, és ehhez bármilyen ötletet vagy tanácsot szívesen fogadok.

okt. 12. 23:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Ja és honvédség és rendőrségnél nem lehet felmondani egy szerződés után. Vészhelyzet miatt felmondási tilalom van.
okt. 14. 22:53
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
21. (Már rég megvan a "kiskapu". PÁRTTAGSÁG. Bármelyik pártba belépsz tagnak, és azonnal, kötelezően kirúgnak. Nem vicc!)
okt. 15. 00:39
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
#22-nek igaza van, viszont ilyen esetben elesik az összes leszerelési juttatástól, és az állami szervek közelébe sem engedik, (hacsak nem elítéltként).
okt. 15. 01:05
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
23. MEGTÖRTÉNT! Pár éve, egy magas rendfokozatú rendőr úgy oldotta meg, hogy bement egy boltba, és (összebeszélve egy volt beosztottjával, aki ott volt biztonsági őr) "lebukott lopás közben".
okt. 15. 01:13
 25/26 anonim ***** válasza:
55%
Elhiszem, hogy röhejes megoldás van. Igaz én transzneműségre gondoltam volna, de nem gondolom, hogy emiatt hormont fogszedni.
okt. 15. 02:47
 26/26 anonim ***** válasza:
28%
A titok az hogy ne Manageri állasokat célozz meg hanem pályakezdő entry leveles àllàsokat. Pàr év és mehetsz fel a ranglétrán. Sok sikert 😉
okt. 15. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!