Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem talàlok munkát diplomával?

Nem talàlok munkát diplomával?

Figyelt kérdés

Gazdálkodás és menedzsment szakon végeztem, 1,5 év gyakornoki tapasztalatom van logisztika területen egy multinál. Angolul középfokon beszélek, de már beadtam 30 helyre a cv-met és nem hívnak vissza sehonnan. Mit csinálhatok rosszul? Mit kéne tennem? Budapesten keresek állást… leginkább pénzügyi terület érdekelne, azon belül is junior pozikra jelentkezek javarészt, de még az interjúig se jutok el….

Valaki valami tanácsot tud adni?

aug. 28. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Pályakezdőként 100 helyre biztos elküldtem az önéletrajzomat, mire egy helyre behívtak, és oda sem vettek fel... 14 év után, meg ahova elküldöm minden hova behívnak, meg is adnák a bért amit kérek, de most meg én válogatok. Fél éven belül 2 cég is megkeresett, szóval nem küldtem önéletrajzot sehova. Most már nekem nem a fizetés a lényeg hanem az az alap és mit kapok pluszba. Konkrétan milyen céges autó, mennyi privát használat stb.
aug. 28. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos most mindenhol ez van. Én úgy nem tudok most elhelyezkedni, hogy évvel ezelőtt 3 helyre is hívtak.
aug. 28. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
*1
aug. 28. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Mit mond a diplomás gépész a diplomás bölcsésznek?

- Két közepes sült krumplit és egy nagy kólát kérek!

aug. 29. 04:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Jobb ötletem, tippem nincs, minthogy próbálkozz tovább, hátha lesz végre valami siker. Sajnos velem is ez a helyzet, szóval nagyon átérzem, és tényleg elkeserítő egy állapot.

Környezetemben is mindenki erre panaszkodik, de már diákmunka esetében is..

aug. 29. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Tagadd le a diplomádat, menj el betanított munkára, aztán közben keresd azt a munkát amit szeretnél.

Pályakezdőként el kell felejteni, hogy van egód. Mert jobb a soron vagy a mcdonaldsba megkeresni 250-350000-et, mint ennek harmadáért közmunkásként dolgozni, vagy otthon ülni egy fillér nélkül.

Mérnök vagyok, de fél évig pizza futárkodtam diplomázás után (volt némi nézeteltérés ezért eljöttem), ezután volt egy 6 hetes gyümölcsszedés a szomszéd faluba, majd még néhány hónapig futárkodtam dobozos autóval, mire találtam normális munkát. 11 évvel később meg van egy újépítésű házam, amit egyedül építettem segítség és örökség nélkül, és egy ~14 milliós zsír új autóm.

aug. 29. 14:27
 7/10 Senior Séf ***** válasza:
49%
Várható volt,hogy bedugul a munkaerőpiac. Boldog-boldogtalan egyetemre ment, hogy ne kelljen dolgozni,most meg,hogy diplomája van, már nem is akar kétkezi munkát. Pedig (főleg) a férfiaknak szüksége lenne napi "alkotásra", valami kézzel fogható eredményre a nap végén.
aug. 29. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

"Gazdálkodás és menedzsment szakon végeztem"

Megint előkerült egy hülye bohóc a sz.r közepes kis angoltudásával és ki van akadva, hogy nem talál a fővárosban sem semmit :D Istenem...komolyan?!

aug. 30. 00:28
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

8 hogy lehetsz ennyire rosszindulatú?! Miért ez a rosszindulat ömlik mindenhonnan??

Kérdező, próbálkozz tovább, esetleg ismerősökön keresztül is érdeklődhetsz munkák iránt. Lehet nem fogod kamatoztatni ezt a fajta tudásodat még, de mást is megtanulhatsz. Minél több mindenhez értesz annál jobb.

szept. 2. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha a krumplisütéshez értesz akkor krumplit kell sütni, nincs mese!
szept. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!