Miért nem találok munkát gazdálkodás-menedzsment diplomával?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron végeztem, azóta keresek munkát de reménytelen. Pár hónapig dolgoztam gyárban szalagos munkát de próbaidő lejártakor kirúgtak..teljesen elment már az életkedvem is..
Székesfehérvár környéke amúgy.
2022. febr. 21. 22:29
1/38 anonim válasza:
Legyél mobilis budapestre, de amúgy literálisan a ssc-k 80%-a hirdet pozikat full home office. Magadban keresd a hibàt, ha nem troll volt an kérdésed.
3/38 anonim válasza:
Milyen pozíciókra jelentkeztél? Behívnak interjúra?
4/38 anonim válasza:
Én is nyáron szereztem meg a diplomám, azóta sem találok munkát. Egy ideig voltam aktatologató, fénymásoló, bolti eladó, de egyik sem sokáig :/
6/38 A kérdező kommentje:
Eddig egy szakmai helyre hívtak be (Bp-n), de vissza már nem hívtak interjú után.
2022. febr. 21. 22:59
7/38 A kérdező kommentje:
Ami röhej hogy végső elkeseredésemben lejjebb adtam, de még a mekiből, KFC-ből, Tesco-ból se hívtak vissza.
2022. febr. 21. 23:01
8/38 anonim válasza:
Akkor megválaszoltad a kérdésed: mert szakmán belül keresel. Úgy nehéz. Valszeg sok multihoz mehetsz, ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a szakmádban helyezkedj el.
9/38 A kérdező kommentje:
Most írtam 8-as, hogy lejjebbadtam már, de oda se, egyetlen gyár volt( 3 műszakos robotmunka), ahova felvettek de kirúgtak próbaidő után (amúgy azt hallottam mindig ezt csinálják, állítólag azóta hoztak ukránokat).
2022. febr. 21. 23:04
10/38 anonim válasza:
Engem hívtak, de csak olyan helyekre, amik nem tetszettek, illetve mind budapesti volt. Nekem turisztika diplomám van amúgy. Leginkább kliensekkel való foglalkozás, nemzetközi kereskedelmi ügyintézés, értékesíteni egy portfóliót, ilyen pozíciókra hívtak be. De szerintem látszott rajtam, hogy utálok csapatban dolgozni, mert mindig írták, hogy nem illik ez a munkakör a személyiségemhez úgy látják. Amúgy beadtam a jelentkezésemet egy másik képzésre, de addig nagyon kéne meló, de a vidék meg annyira kihalt, max gyárba lehet menni tényleg ismerős segítsége nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!