Miért nem találok munkát gazdálkodás-menedzsment diplomával?
Tavaly nyáron végeztem, azóta keresek munkát de reménytelen. Pár hónapig dolgoztam gyárban szalagos munkát de próbaidő lejártakor kirúgtak..teljesen elment már az életkedvem is..
Székesfehérvár környéke amúgy.
Nem is értem, hihetetlen.
Multik junior pozíció hr/marketing/beszerzés/logisztika/projekt stb..
Annyit lehet válogatni, ne már!
IT gyorstalpaló, burkoló, villanyszerelő, vízvezetékszerelő, autószerelő, karosszérialakatos, fodrász.... Herevakargatás helyett értékteremtő munkát is végezhetsz, havi nettó 350 ezer - 800 ezer Ft közötti fizetésért, vállalkozóként 800 ezer+ havonta. Felvételi ezeken a területeken egy telefonhívásból vagy messenger üzenetből áll:
"-Helló főni, van felvétel?
-Naná, melyik nap tudsz kezdeni?"
"IT gyorstalpaló, burkoló, villanyszerelő, vízvezetékszerelő, autószerelő, karosszérialakatos, fodrász...."
Ja, csak ezeket minimum 3 év kitanulni, azt elfelejtetted odaírni. A semmire nem vesznek fel egy villanyszerelőt, ahhoz a villanyszereléshez is érteni kell :) OKJ meg már nincs ugyebár.
"Ja, csak ezeket minimum 3 év kitanulni..."
Miért, a büfé-, ruhatárszakos diploma hány év? Nagyszerű, hogy közben lehet ingyen húzkodni a riherongyokat az egyetemi buliban, csak utána apuék elzárják a pénzcsapot és vége a bulinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!