Közgáz diplomával nem találok munkát?
Figyelt kérdés
1,5 éves gyakornoki tapasztalattal nem találok munkát hetek óta, 1 interjúra hívtak be, de ezen kívül semmi. Mit csinálok rosszul? Ennyire rossz most a helyzet munka tekintetében?szept. 9. 20:38
1/8 anonim válasza:
Mostanság kezd lecsengeni a nyári szabadságolások időszaka, ilyenkor a fű se nő.
2/8 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de minden második ember, akit ismerek vagy oda jár, vagy oda járt. Főleg fiatal csajok. Nem tudom, hogy csak az én tapaztalataim csúsztak félre, vagy tényleg így van.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 hova járt ?
szept. 9. 20:47
4/8 anonim válasza:
Egy ideig nem is fogsz találni, kezd vége lenni a nyárnak, és cégek többsége készülődik az év végére, ilyenkor már nem nagyon szeretnek új embereket felvenni. Majd jövő év elejétől már sokkal jobb esélyekkel fogsz indulni.
Nem hiába szokták mondani, hogy az új állásokat nagy átlagban az év elejétől szokták elkezdeni betölteni.
6/8 anonim válasza:
Kezdj el valami mesterképzést, azzal még több lehetőséged lesz.
7/8 anonim válasza:
Üdv 2024-ben!
De nettó 280-ért el tudsz menni akkugyárba. Ha vállalod az éjszakázást, még a 340 is meglehet!!
8/8 anonim válasza:
Rossz is a helyzet, meg jóval több diplomás is van, mint diplomát "megkövetelő" munkahely. A mesterképzést javasolnám én is, vagy különféle plusz képzéseket, még így is, mert mestert elvégzettek kevesebben is vannak, és több lehetőséget is ad, mint az alapszakos diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!