Nem találok munkát gazdasági diplomával?
Figyelt kérdés
Budapesten belül keresek, beadtam már 100 helyre, könyvelő, sales, marketing, termékmenedzser, bróker konkrétan mindenféle gazdasági pozira. Azonban sehonnan nem hívnak vissza, mi lehet a probléma?okt. 1. 16:59
1/3 Gál Gábor 2024 válasza:
Hozzánk simán felvennének, de most épp nem kell ember.
2/3 anonim válasza:
Sajnos hasonlókat tapasztalok én is.. Az ember elküldi több tucat helyre a jelentkezését, és még elutasítást sem kap sehonnan. Telefonos érdeklődés után is csak a hitegetés megy, sajnos.
3/3 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom én is, és nem Pesten. Ugyan van munkahelyem, de váltani szeretnék, kb. 10 jelentkezésből 1x jutunk egy "sajnos önéltrajza alapján nem Önt választottuk" válaszig. 15-20 jelentkezés kell, mire eljutok 1 interjúig. Holott kb. mindenhol panaszkodnak, hogy kevés az ember. Szóval érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!