Cikinek tartanád aki gazdasági diplomával csomagol, címkéz?
Figyelt kérdés
Elvégeztem az egyetemet, kész kínszenvedés volt, ráadásul borzalmasan megutáltam a területet. Ami érdekelne, oda nem vesznek fel, mert ahhoz is sokat kéne tanulni, és pénzem sincsen rá. 28 vagyok, az egyetemet is késve kezdtem. Elvárások mindenhol, konkrétan már depressziós hangulatom kezd lenni, és akkor lennék a legboldogabb, ha mindenki békén hagyna és valami kétkezi munkát végeznék. Ugyanakkor ettől is feszengek kicsit, nem biztos, hogy jó fényt vetne rám, társkeresés, miegymás területén. (N)2021. máj. 26. 09:18
1/7 anonim válasza:
A munka sosem ciki vagy szégyen. Valahol el kell kezdeni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem most kezdem, dolgoztam már a szakmában, de nem szeretem.
2021. máj. 26. 09:34
3/7 anonim válasza:
Értem, de akkor sem tartanám cikinek.
4/7 anonim válasza:
Ha ilyen esetet hallanék, igaz, kicsit meglepődnék, de egyáltalán nem tartanám cikinek.
Meg amúgy ha élvezed akkor ne is érdekeljen más véleménye.
5/7 anonim válasza:
Nem ciki, a munkakerülés a ciki, a munka nem.
6/7 anonim válasza:
Nem tartanám cikinek, a lényeg, hogy dolgozik valamit az illető.
7/7 anonim válasza:
Nem ciki, ha a saját döntésedből csinálod, és nem azért, mert nem tudnál elhelyezkedni. Mindemellett elég furcsának tartanám, és nem vagyok biztos abban sem, hogy hosszú távon ezt jónak találnád, még ha jelenleg vonzó lehetőségnek is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!