Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diplomával takarítónak jelentk...

Diplomával takarítónak jelentkezni. Van esély, hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés
okt. 8. 12:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
okt. 8. 12:43
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
Van, csak hallgasd el a diplomád.
okt. 8. 12:46
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
igen
okt. 8. 12:51
 4/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem simán menni fog, hajrá!
okt. 8. 12:51
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Igen.
okt. 8. 12:53
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha van elég gyakorlatod benne, akkor talán.
okt. 8. 12:54
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell az orrukra kötni.
okt. 8. 12:59
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem se mond el, hogy van didplomád
okt. 8. 13:05
 9/25 A kérdező kommentje:
Elhallgatni most nem szeretném, korábban nem sült el jól az ilyen akcióm. A munkakör jobb volt, mint a takarítás, de miután kiderült, nem kellett másnap menni.
okt. 8. 13:16
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
Diplomával mentem állásinterjúra olyan pozicióba, ami eggyel van feljebb mint a takarítónő. Az interjú csak abból állt, hogy elmondták mit kell tudni a munkáról és milyen fizetést kapunk majd. SEMMIT sem kérdeztek tőlünk, csak tájékoztattak. Vagy ott mondták vagy telefonon hívtak (erre nem emlékszem), hogy mikor kell mennem szerződést aláírni. Én azt hittem csak a szerződést megyek aláírni, ez meg is történt aztán nyomták is a kezembe a z egyenruhát, hogy dolgozzak. Az, hogy diplomás vagyok nem érdekelte a HR-es nénit, max néhány munkatársat, akiknek egyszer meséltem. Őket is csak annyiból érdekelte, hogy miért ilyen pozicióban dolgozom, ha sokkal jobb munkát is találnék.
okt. 8. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!