Diplomával takarítónak jelentkezni. Van esély, hogy felvegyenek?
Kirúgtak, mert megtudták tanult vagy? Ne haragudj, ez így nagyon valótlannak hangzik.
Diploma csak akkor hátrány, ha a fizetésed felpumpálására akarod használni, amennyiben csak van és nem akarsz élni vele…. Teljesen logikátlan miért rúgnának ki.
Még így elég furán hat, mert lekezeled annyival, hogy ez nem volt releváns a munka szempontjából.
Persze, kirúgnak, mert nem írom bele az önéletrajzomba, hogy van jogsim, azt kiderül, hogy mégis…
(Ettől függetlenül, ha igaz, akkor sajnálom, ami veled történt, de ez szerintem egy élet alatt egyszer fordul elő maximum).
Kérdésedre a válasz: simán felvesznek takarítónak, de nem lobogtatnám a diplomám, mert ugye a minimálbéred (garantált bérminimum vagy mi) is annyival több kell legyen és én nem tudom épp milyen fizetésért megy az interjú.
16: elég komoly interjú volt betanított munkához képest, a középfokúhoz körítettem minden válaszom, valószínűleg ezért tartottak hazugnak, miután kiderült a dolog.
Nem várok el ezért magasabb fizetést, csak nem szeretnék megegyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!