Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diplomával takarítónak jelentk...

Diplomával takarítónak jelentkezni. Van esély, hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés
okt. 8. 12:34
1 2 3
 11/25 Kólauborkával ***** válasza:
13%

Kirúgtak, mert megtudták tanult vagy? Ne haragudj, ez így nagyon valótlannak hangzik.

Diploma csak akkor hátrány, ha a fizetésed felpumpálására akarod használni, amennyiben csak van és nem akarsz élni vele…. Teljesen logikátlan miért rúgnának ki.

okt. 8. 13:41
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondod, akkor ők is megmondják, hogy túlképzett vagy a melóra.
okt. 8. 13:57
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Csak akkor, ha van tapasztalatod.
okt. 8. 14:05
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Az jobb kényelmesebb stb ? Kihez kikkel milyen cég ? Az sosem volt sem lesz szellemi szárnyalás .
okt. 8. 14:42
 15/25 A kérdező kommentje:
11: interjún adtam a középfokú végzettségüt, abból nem is volt baj, felvettek, majd belefutottam egy régi ismerősbe, aki a vezető előtt elszólta magát, én lettem a hazug, aki titkolozott, fagyosan néztek rám és elküldtek. Ennyi töviden.
okt. 8. 14:53
 16/25 Kólauborkával ***** válasza:
87%

Még így elég furán hat, mert lekezeled annyival, hogy ez nem volt releváns a munka szempontjából.

Persze, kirúgnak, mert nem írom bele az önéletrajzomba, hogy van jogsim, azt kiderül, hogy mégis…

(Ettől függetlenül, ha igaz, akkor sajnálom, ami veled történt, de ez szerintem egy élet alatt egyszer fordul elő maximum).

Kérdésedre a válasz: simán felvesznek takarítónak, de nem lobogtatnám a diplomám, mert ugye a minimálbéred (garantált bérminimum vagy mi) is annyival több kell legyen és én nem tudom épp milyen fizetésért megy az interjú.

okt. 8. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Mindent kinézek már a munkahelyekből. Volt hogy próbaidő alatt mondtam fel és a fejemhez vágták hogy mi az hogy csak így lelépek, illene maradnom felmondás után kicsit. Volt, hogy beküldtem a céghez egy barátnőm önéletrajzát, akit fel is vettek, de ő interjú után úgy döntött, hogy nem akar a cégünknél dolgozni. Ez is rajtam csattant.
okt. 8. 15:53
 18/25 A kérdező kommentje:

16: elég komoly interjú volt betanított munkához képest, a középfokúhoz körítettem minden válaszom, valószínűleg ezért tartottak hazugnak, miután kiderült a dolog.

Nem várok el ezért magasabb fizetést, csak nem szeretnék megegyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni.

okt. 8. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem téged nem azért küldtek el mert kiderült hogy van diplomád, hanem mert hazudtál. Ha valaki a munkahelyén ilyen súlyút hazudik, azt azonnal elküldik, minden esetben. Itt a hazugsággal volt a baj. Amúgy, ha egy álláshírdetésben nem írnak jelentkezési feltételként xy végzettséget, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy neked egyébként mid van. Az legyen ami az adott állás betöltéséhez elvárás.
okt. 8. 19:10
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Egyértelmű, hogy azért küldték el. Senkinek nincs szüksége olyan dolgozóra, aki szimulálja, hogy nem ért a feladathoz. De én továbbra is azt mondom, hogy keressen diplomást állást.
okt. 8. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!