Állásinterjún mi volt az a legfurább kérdés amit feltettek neked és nem voltál rá felkészülve?
Ne lepődj meg kérdező a van-e gyerek kérdéseken. Amint menstruálni kezd valaki, azonnal rászállnak. Még a rokonok is.
Friss pályakezdőként egy workshopon egy nő rámlegyintett, hogy be se adjam a pályázatom, mert úgyis elmegyek szülni. Kb 20-22 éves voltam. 30+ vagyok, még most sincs gyerekem... 😑
Erről a témáról idehaza nem tudnak leszállni. Jó, aláírom vannak olyan gerinctelen nők, akik hisztiből elmennek inkább szülni, csak dolgozni ne kelljen a pfos melóhelyen, mert az ugye nem opció, hogy felmondanak. De azért a 90%-a nem ilyen.
Mondjuk az is érdekes hogy sokszor épp egy masik nő turkál a jelentkező méhében.
Van aki visszakerdezett hogy na es te mikor fogsz szülni?
Nálam a gyerek témát egyszer egy olyan kisvezető kérdezte meg az interjún, ki nem sokkal azelőtt ment vissza dolgozni 3 gyerek megszülése után (kb 2 év korkülönbségek voltak a gyerekek között).
Megkérdezte, hogy ugye nem akarok a következő 10 évben szülni, mert nekik olyan nem kell, aki évekre elmegy szülögetni.
Hát mondom anyukám, nézz már magadra!
Hogy a 3 műszakot hogy fogja bírni a párom..?! Mennyit vagyunk együtt, mi van ha megviseli a kapcsolatunkat?
Katona volt, sokat voltunk külön, ezt el is mondtam nekik, felvettek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!