Mit mondjak állásinterjún?
Borzalmas vagyok szóban.
2 évet voltam könyvelő irodába, nem nagyon szerettem ott lenni. Az emberek nem voltak segítő készek, és sokat vártak el garantált bérminimumért.
1 éve hagytam ott a helyet, azóta befejeztem sulis tanulmányokat is. Hogyan magyarázzam ezt meg?
Pénzügyi területet szeretem, nem ezzel volt a gond. Viszont szeretnék egy komolyabb melót, ami kifizetődő anyagilag is. Egy jó helyet. Eddig mégis sikertelen voltam ebbe.
Mondd azt, hogy van tapasztalatod az adott területen, de az elmúlt egy évben úgy érezted, önmagad fejlesztése és a tanulmányaid kiteljesítes tenne hozzá legtöbbet a későbbi karrieredhez. Most, hogy a kitűzött célokat elérted, készen állsz arra, hogy kamatoztasd az eddig tapasztakataidat és a frissen megszerzett tudásod.
Nem kell magyarázkodnod, hogy miért hagytad ott az előzőt. Ha mégis kérdik, mert szerettél volna önfejlesztésre koncentrálni, amiből leendő munkaadód is profitál majd.
2/2 Igen ilyet én is szeretnék, de Magyarországon élek és tudom, hogy ez egy álom.
Viszont szeretnék egy olyan munkát, ahol anyagilag és emberileg is megbecsülnek. Valamint az plusz ha a közeg normális és barátságos is.
Mit szeretnél magyarázni?
Dolgoztál, aztán tovább fejlesztetted magad és most újra dolgoznál.
Egy interjú nem egy faggatás.
De 2 év tapasztalattal ne várj sokat.
Jó helyen volt, jó időben.
Azt, hogy szorgalmas vagy, azt előre nem borítékolható, azt csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!