Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Figyelt kérdés
szept. 6. 20:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Voltam vagyonőr kb 20 éve a főiskola mellett. Nekem nem volt ciki (tudtam tanulni az éjjeli munka alatt), de voltam olyan helyen ahol erősen éreztem a lenézést. Érdekes volt. Nem tudom miért pont ezt a munkakört nézik le ennyire.
szept. 12. 08:29
 22/31 anonim ***** válasza:
48%
Nem ciki. A tisztességes munka sosem az. De hogy egyesek mennyire továbbgondolnak egy egyszerű kérdést, döbbenet. Sokan már nem is a kérdésre válaszoltak.
szept. 12. 10:35
 23/31 anonim ***** válasza:

Nekem polgárőr mentette meg tulajdonképpen az életem, vagy hogy le ne nyomorodjak! 🙏 Csoportosan támadtak rám és majdnem agyonvertek!

Na azok például egy forintot se kapnak mert önkéntes meló! ☹️

SZÉGYEN ez az ország! 🇭🇺🫣

szept. 12. 19:27
 24/31 anonim ***** válasza:
49%

Ja, a zsaruk meg közben alszanak vagy az éjjeli fánkozóban vannak 66 km-re, 1-2 óra múlva jönnek ki amikor már hideg vagy és merev!

Sajnos ezek tapasztalatok!

szept. 12. 19:28
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket
szept. 12. 21:23
 26/31 anonim ***** válasza:
67%
Így szól a bölcs tanács: "TEDD, AMIT JÓNAK LÁTSZ!"
szept. 12. 23:23
 27/31 A kérdező kommentje:

De a rendőr szakmát miért nem nézik le? Hisz ott sem kell fizikailag dolgozni.

Meg különben is nem csak tescos meg áruházas őrök vannak mert a szakmán belül itt is vannak komolyabb vagyonőr alakulatok.

szept. 12. 23:27
 28/31 anonim ***** válasza:

Mert a rendőr már hatósági személy, ő már igazoltathat, előállíthat, jobban tartanak tőle, félnek tőle vagy tisztelik, ezért "menőbb".

A vagyonőrnek nincs ilyen hatásköre, csak közreműködhet a hatóságokkal, de gondolom ezzel te is tisztában vagy, ha vagyonőr vagy.

szept. 12. 23:36
 29/31 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül ha elkap, átadhat a hatóságoknak. Aki látott már ilyet, az szerintem elég menő!

De aki simliskedik, annak ugye "köcsög biztonsági őr", nyilván utálja mert simán a vesztét okozhatja!

A másik az a laikus általánosítás, akik csak azt hiszik hogy a biztonsági őrnek egyedül a sétálgatás vagy az ücsörgélés a feladata mert nem látnak a szakma mögé hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, ellenőrizni, együttműködni, és nem csak egyedül dolgoznak általában.

szept. 12. 23:43
 30/31 anonim ***** válasza:
49%
A műveletlenség megint csak általánosítás mert vannak nagyon intelligens, tanult vagy olvasott, ügyes, éber és tisztelettudó biztonsági őrök, még ha kevesebben is. Sose tudhatod hogy kivel állsz szemben, milyen területen van előnyben, ha csak nem vagy jó emberismerő vagy meg nem tapasztalod. Valakit kifejezetten vonz ez a szakma azért tanulja ki, ettől még nem ostoba, közben ez is lehet egy lépcső a komolyabb dolgok felé.
szept. 12. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!