Ciki, hogy vagyonőr vagyok?
Nekem polgárőr mentette meg tulajdonképpen az életem, vagy hogy le ne nyomorodjak! 🙏 Csoportosan támadtak rám és majdnem agyonvertek!
Na azok például egy forintot se kapnak mert önkéntes meló! ☹️
SZÉGYEN ez az ország! 🇭🇺🫣
Ja, a zsaruk meg közben alszanak vagy az éjjeli fánkozóban vannak 66 km-re, 1-2 óra múlva jönnek ki amikor már hideg vagy és merev!
Sajnos ezek tapasztalatok!
De a rendőr szakmát miért nem nézik le? Hisz ott sem kell fizikailag dolgozni.
Meg különben is nem csak tescos meg áruházas őrök vannak mert a szakmán belül itt is vannak komolyabb vagyonőr alakulatok.
Mert a rendőr már hatósági személy, ő már igazoltathat, előállíthat, jobban tartanak tőle, félnek tőle vagy tisztelik, ezért "menőbb".
A vagyonőrnek nincs ilyen hatásköre, csak közreműködhet a hatóságokkal, de gondolom ezzel te is tisztában vagy, ha vagyonőr vagy.
Ettől függetlenül ha elkap, átadhat a hatóságoknak. Aki látott már ilyet, az szerintem elég menő!
De aki simliskedik, annak ugye "köcsög biztonsági őr", nyilván utálja mert simán a vesztét okozhatja!
A másik az a laikus általánosítás, akik csak azt hiszik hogy a biztonsági őrnek egyedül a sétálgatás vagy az ücsörgélés a feladata mert nem látnak a szakma mögé hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, ellenőrizni, együttműködni, és nem csak egyedül dolgoznak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!