Ciki, ha egy személy és vagyonőr képesítésen kívül nincsen más szakmám?
Nos, a sulit anno otthagytam családi okok miatt. Sokáig szorongtam, lelki problémáim voltak és ezek részben még mindig tartanak.
Van egy elfogadható munkám viszonylag normális környezettel ahol a fizetés sem nagyon gyatra, de nem igazán van előrelépési lehetőség hosszútávon.
Ezt a tanfolyamot még tavaly végeztem el, de nem azért, mert dolgozni akartam benne, csak gáznak éreztem, hogy nincs képesítésem. Nyílván így sem sokkal jobb a helyzet, majd szeretnék családot párommal, de nem tudom mit lehetne felnőtt fejjel kezdeni magammal, mert a mai napig nincs szakma ami igazán érdekelni.
Ciki ez a helyzet?
Hozzáteszem, 22 éves koromig sosem dolgoztam rendesen bejelentve.
A sulit miután otthagytam nagyon magamba rogytam, próbalkoztam az esti sulival de utáltam, évekig csak otthon ültem, mellette néha apámmal jártam el segíteni maszekolni.
Ciki volt, mikor az öneletrajzba semmit se tudtam írni magamról.
Azóta legalább munkám van meg egy "szakma"
Ez önmagában nem ciki, mert - kis mázlival - ebben a szakmában akár nagyon jól is el lehet helyezkedni.
Az a ciki, ha valaki egy tipikus lecsúszott portás lesz egy istenhátamögötti telephelyen havi 300 munkaórával.
Ha te nem tudod felnőtt fejjel, hogy mit akarsz csinálni, meg nem érdekel semmi, akkor mi honnan tudjuk?
Majd építed akkor másnak az álmait, meg a várait.
Nem mondtam, hogy másnak kell tudni helyettem, hogy mit szeretnék, szimplán zavar ez a helyzet.
Erős szorongással sokszor úgy érzem, hogy túl nehéz kimozdulni a komfortzónámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!