Ha a munkaügyi központon keresztül teszem le a személy és vagyonőr szakmát, akkor is olyan jó szakember leszek mintha fizetős képzésen raknàm le?
Szerintem fizetős képzéssel érdemes elvégezni a képzést, hogy majd minél bárgyúbb tekintettel tudj bambulni a tesco bejáratnál ülve a köldöködből a szöszt kipiszkálva miközben kibuggyan a herepata.
Bármelyik másik szakmunka lehet ennyire komoly. De gondolom trollkérdés
Miért nem törlik a kérdéseit?
Érdekes, én feltettem egy tök normális kérdést, most először, nem 50-szerre és mégis törölve lett, pedig semmi sértő nem volt benne, ez meg napi szinten írja ki a vagyonőrös kérdéseit, mégse törlik.
Mert nem sértenek szabályt, ártatlan információkérő kérdések. Csak akkor látod hogy valami nem okés, ha összefüggéseiben nézed őket: állandóan ismétlődnek, mindig ugyanazt a témakört járják be, és a kérdező van annyira sunyi hogy csak privátban anyázik neked, amire a modok nem látnak rá.
Plusz a retardált faktor erősíti a kérdező saját bevallása (buta, tanulatlan, értetlen, nem képes felvenni a tanulási tempót, stb.), meg a kérdéseinek jellege is, azaz olyan mintha nem fogná fel a válaszokat, így addig kérdez amíg nem kap érthet választ. 8 általánosa van, meg egy OKJ szakmája (szám.gép szerelő/karbantartó) a híres munkaügyi központ által.
(a te kérdésed pedig sérthet szabályt, nem kell sértőnek lennie - 20 másik indokkal is törölhető egy kérdés, akkor is ha nincs benne provokáció vagy káromkodás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!