Vagyonőrként dolgozhatok ha hangulatjavítót és nyugtatót szedek de így funkcionálok jól?
Igazából annyi különbség van, hogy nem tudtam olyan jól ellátni a feladatom most meg jobb minden, tehát nem értem mi a gond.
Vagy az a normális, amit sok őrnél látok, hogy idegbeteg meg alkoholista? Mert akkor én kérek elnézést
7, na-na! A kérdésed az, hogy vagyonőrként dolgozhatsz ha hangulatjavítót és nyugtatót szedsz, ne térjünk el a tárgytól!
Az a nagy gond, hogy erre az üzemorvos adja az áldását és van mindenféle üzemorvos, olyan aki minden szarral továbbküld kivizsgálásokra és az ellenkezője is.
Nem vagyonőr vagyok, de annakidején szedtem gyógyszereket. Az első üzemorvos, miután elmondtam, hogy gyógyszert szedek, meg se akarta adni az alkalmast, visszaküldött a pszichiátriára. A másodiknak elmondtam, megvonta a vállát és beírta, hogy alkalmas.
Szóval mi írhatunk itt akármit, végső soron az üzemorvos dönt, hogy a leletek alapján ön és/vagy közveszélyesnek számítasz, hogy te azt a mennyiségű időintervalumot le tudod-e dolgozni, hogy bármelyik teendődben akadályoztat e a gyógyszer hatása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!