Munkahelyen orvosi alkalmasságin el kell mondani ha valaki hangulatjavítót és nyugtatót szed? Származhat hátrány belőle?
Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 01:39
1/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen munkakör. Íróasztal előtt ülve mindegy, de ha pl. balesetveszélyes a munka, jó reflexek kellenek, akkor el kell mondanod, mert ha valami történik, akkor bajban leszel. Duplán.
2/15 anonim válasza:
Myilatkozol, hogy nincs eltitkolt betegséged, és ha kiderül, azonnali hatállyal elbocsátható vagy. Erre az egy esetre nem vonatkozik az esélyegyenlőségi tv, hogy eü állapot miatt nem lehet hátrányosan megkülönböztetni.
4/15 anonim válasza:
Nálunk igen, egy kérdőíven rajta volt, pedig irodai melót végzek. De nem fog hátrányként érni, egy kolléganőmet konkrétan hibbantnak nyilvánították, ez nála családi, több generáción átívelő malőr, de gyógyszerekkel stabil. Alkalmazva van, ellátja a feladatát.
5/15 anonim válasza:
Ha nem mondod el, adott esetben azonnali hatállyal kirúghatnak, az esetleges károkat pedig fizetheted.
6/15 A kérdező kommentje:
Portás melonál mi a helyzet?
2024. márc. 22. 07:36
7/15 anonim válasza:
MINDEN ESETBEN el kell mondani.
8/15 anonim válasza:
Én gyárban dolgozva azért kezdtem el xanaxot meg anafranilt szedni, mert a kollégák kiidegeltek. Nem szóltam róla egy szót sem. Aztán szerencsére beleesetem egy leépítésbe, így okafogyottá vált a szedés.
Bár az igaz, hogy az a könnyebnek kategorizálható gyári fizikai munka volt.
9/15 anonim válasza:
Ha nem kérdezik, nem kell külön, direkt szóba hozni. Az EESZT-ből úgyis látja, ami rá tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!