Vagyonőrként látható tetoválás mennyire hátrány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg diszpécserként (vagyonőri) dolgozok, viszont lassacskán tervezek munkahelyet váltani. Mióta itt dolgozok, lett egy tetoválás a csuklóm alatt, ami látszódik, az ujjaimra is tovább szeretnék menni és a nyakamra is tervezek tetoválást. Tudom, hogy ez munkahely függő, valahol nézik, valahol pont l.szarják az egészet, viszont akinek van ilyennel tapasztalata, annak mi a véleménye? Vidék és Budapest is érdekel. (Jelenleg vidéki vagyok, de lehetséges a budapesti felköltözés)2024. jan. 18. 12:43
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok kompetens a témában, de sok vagyonőrt láttam már tetkókkal, szóval szerintem nem gond.
3/12 anonim válasza:
Vagyonőrként nyilván attól függ, hogy hol és mit őrzöl. Bankban, hivatalos intézményekben jobban számít, mint gyári telephelyeken. Szórakozóhelyeken, kidobóknál még előny is lehet, ha jól szét vagy varrva és elijeszted a rosszarcúakat a megjelenéseddel.
4/12 anonim válasza:
Elegánsabb, normálisabb helyeket felejtsd el! Színház, irodaház, szálloda, ezek mind ugranak. Igényesebb boltok is.
5/12 anonim válasza:
Zsaruk katonák évek óta lehetnek varrottak , nyomozó be tud epülni alvilagba fedett akciókba ...
6/12 anonim válasza:
5. Ja, mert másképp nem lenne meg a létszám.
7/12 anonim válasza:
#5:
Igen, persze, az Amerikai filmekben biztosan így van, öcsi.
8/12 anonim válasza:
Nekem még a nyakamon is van tetoválás. Egyedül egy Rossmannban agyaskodtak miatta. Gyárban portán, recepción, szállodai recepción, gyógyfürdőben nem szóltak.
Irodaházban, bankban, boltban nem próbálkoztam (a rossmannon kívül) mert ezek a legalja helyek legkevesebb fizuval.
(Vidèk; Eger, Miskolc, Mezőkövesd helyeken dolgoztam)
9/12 anonim válasza:
7. Nem, már idehaza is. Nem rakom be a képeteket, de le vannak mentve, katonaNŐ, nyaktetkóval. Rendőrsrác full kartetkóval, TEK-es nácival,...
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2024. jan. 18. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!