Visszautasítható valaki felvétele olyan munkakörbe, ahol ügyféllel/vevővel/vendéggel kell foglalkozni látható helyen lévő tetoválás miatt?
Igen, nekem volt ilyen munkahelyem.
De kerek-perec rákérdeztek az interjún. Ha pl vállon vagy alkaron volt, kötelező volt takarni. Rövidben nem lehetett dolgozni,úgyhogy nem látszott.
Arcon, nyakon, kézfejen sajnos kizáró ok volt.
Engem személy szerint nem zavar, ha az ügyintező, recepciós, stb tetoválását látom, de bizonyos munkahelyen nem elfogadott.
Nálunk még a haj, smink, köröm is meg van szabva. Feltűnő, divatékszer nem lehet.
Ruha alól kilogó tetkó miatt fel sem vesznek.
Persze, simán lehet, szóval ha valaki látható helyre tetováltat, annak számolnia kell ezzel. Nekem a két karom ki van varrva, de csak csuklóig így ha kell akkor hosszuujjú ruhával el tudom takarni. Alapból olyan munkakörben vagyok, ahol nem zavar senkit és olyan cégnél vagyok, ahol nincs dresscode, de ha lenne se lenne probléma, mert úgynevezett "jobstopper" tetoválásom (arc, nyak, kézfej) nincs és nem is lesz, ezek nem tetszenek.
Amúgy nem sértődnék meg rajta, ha emiatt nem vennének fel valahova, jogukban áll. Igazából nem is szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol ilyesmi elvárások vannak, szóval ez nekik és nekem is jó szűrő.
Igen. Nekem a nyakamon van tetoválás. Azt mondták hogy max garbóban dolgozhatok. Zavarja a többi dolgozót.
Mondjuk engem is zavart hogy nèmelyik vagy 200 kilós anyakoca volt, de az persze elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!