Jogászoknak hol lehet tetoválása?
még nem vagyok jogász de szerintem nem kell
megkövezni egy egyszerű kérdésért
Az egyik jogász ismerősömnek a háta végig van tetoválva, egyáltalán nem látszik munkában. Az egyik oldalon jön lefelé a vállán, az az irodában nem baj, ha kivillan mondjuk a rövid ujjú alól, de ha ügyfelezik, olyan inget vesz, ami alól nem látszik ki.
A férjemnek is a hátán van tetoválás meg az egyik lábszárán. Ő nem jogász, de olyan cégnél dolgozik, ahol dresszkód van, kérték, hogy ne legyen látható helyen tetoválás vagy testékszer.
Nekem semmi bajom amúgy a tetoválásokkal, csakis akkor, ha igénytelenek. Egyszer egy tanárnő csuklóján láttam egy angol szöveget, ami tele volt elírásokkal, azt nagyon gáznak éreztem.
Szoval kepes vagy lediplomazni jogbol, de egyedul egy annyit nem tudsz eldonteni hogy hol legyen tetovalasod, a sajat bőrödön.
Szakmatol függetlenül erre meg kellene párat aludni.
Nekem van több agyon tetovált jogász ismerősöm is.
Egyik bíróságon dolgozik, bokától tokáig tetovált, nem teljesen, de van neki mindenhol, és pl. nyáron nyilván látszik is neki.
A másik meg ingatlan-ügyekkel foglalkozik, neki is van mellkason, vállon, nyakán, lábán stb.
A tetoválás nem kizáró ok a jogászi munkánál, ha nem az arcon van....
Bár nálunk, a bíróságon, nincs olyan akinek lenne bárhol is.... de nem lenne kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!