Mennyire szégyen vagy hátrány?
Legalább megspórolod magadnak azokat a helyeket, ahol előre röhög a főnök, hogy na majd a szolgalelkű baleknak a belét is kidolgoztatja.
Az életrajzodból viszont látni fogja, hogy veled hiába is próbálkozna, így fel se vesz.
Több munkakört szerettem volna kipróbálni, azért váltogattam. Nem hiszem, hogy olyan helyen tudnék lenni több mint 1 évet, amit nem szeretek csinálni, ezért döntöttem így.
Így is hátrány lenne?:\
Hogyan tudnám megoldani, hogy ne legyen ez hátrány? Hazudjak az önéletrajzban?
Én személy szerint negatívan venném, mert azt feltételezem, itt is ugyan ezt fogod tenni. De ha pl érdekes vagy az interjún , es vannak jó meglatasaid ( nyilván ehhez jól kell kérdezni is ) és látok benned valamit, ill később 2-3 hónap után tetszik a munkád és megéri a befektetést, felkerülne, hogy elmész és nehéz lesz pótolni. Szóval gyakorlatilag ezt csak megfelelő be nyomással, jó meglatasokkal tudod ellensúlyozni. Illetve mindenképp írj egy kis motivációs részt , ha motivációs levél nem is kell. Ha úgy van, a jelentkező mailbe, vagy az önéletrajz egy szakasza kent, miért szeretnél itt dolgozni. Kicsit javítani is lehet, hogy kvázi kerested a megfelelő munkahelyet és az adott miért is az. Aztán persze interjún legyen alapod is erre ( tehát készülj fel ) .
Manapság nem ritka a lepegetes, de min egy év munkaviszony azért jól jön egy helyen . Az ennél kevesebb azt sugallja, hogy vagy nem feleltel meg, vagy nem voltál kitartó . Erre igyekezz jó magyarázatot megfogalmazni, de nem kell hazudni sem, mert simán leinformálható az előző munkaltatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!