Ha pár nap erejéig megnövelem a nyugtatómat (0,5 mg) és a hangulatjavítómat (1 mg) mondjuk 2 milligrammra (vagy egy kicsit magasabbra), utána amikor visszatérek a normál adagra, akkor annak ugyanúgy lesz hatása, mint korábban?
Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 16:41
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Egy emelésből lesz még egy, majd még egy, és kész is a függőség. Ha eléred a toleranciát, akkor már az emelt adag sem fog hatni. Sőt úgy is lesznek elvonási tüneteid, hogy szeded a "gyógyszert". Én 0.25-el kezdtem, amit mindig emelgettem, és a végén 8-10 mg frontint toltam arcomba naponta. Mire észbe kaptam, már súlyos függő voltam. 11 hónapja letettem, és még mindig vannak elvonási tüneteim tőle. Szóval inkább csökkentve hagyd el, mintsem, hogy emelgeted. Szóltam.
2/7 anonim válasza:
Önhatalmúlag ilyen gyógyszeren nem változtathatsz. Ha bármi problémád van vele, az orvoshoz fordulj.
3/7 A kérdező kommentje:
Négynapos gyógykúrát tervezek csak. Most elég sz.rul vagyok, szükségem van egy kis nyugira.
2017. okt. 3. 18:01
4/7 anonim válasza:
Az okát kell megszüntetni, nem a tüneteket elnyomni.
5/7 A kérdező kommentje:
A depresszióm elnyomja az akaraterőmet.
2017. okt. 4. 07:15
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm mindkettőtök segítségét!
2017. okt. 4. 07:17
7/7 anonim válasza:
Akkor fuggo leszel. Az a fajta aki nem birja megallni az adagnovelest. Raszokhatsz, az mar ugyis reg megtortent, nem is baj az. De ebbol olyan emelgetes lesz, aminek a veget meg en se latom. Azert vagy depresszios mert mar kialakult a tolerancia, es nem hat a gyogyszer, csak a semmiert kapkodod. Jobb esetben! Valoszinubb, hogy azert szeded, hogy elkeruld az elvonasi tuneteket. 4 nap? Ezzel kezdodik. Aztan megint 4, more az a tomenytelen cucc kiurul beloled, ismet megkivanod, mert ugyanugy vacakul leszel, es az elvonas okozta depressziod egyre erosodni fog. Nem ez a megoldas. A megoldas nem az emeles. Igy is kialakult mar az atkozott tolerancia, es annak vagy most a rabja. Ha tanacsot szeretnel, irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!