A CSOK 10 milliós hitelbírálat ugyanúgy működik, mintha normál hitelt venne fel az ember?
Semmit sem kötelező! A bank akkor ad hitelt, ha úgy látja, hogy azt vissza fogod fizetni.
Ha ezt em látja biztosítottnak senki sem kötelezheti, hogy hitelezzen neked.
Esetleg egy másik bank ettől még adhat hitelt.
Azonban azt ne felejtsd el, hogy a hitelezés nem a csóróknak lett kitalálva, hanem a gazdagoknak.
Sokan nem ertik, hogy a 10 +10 CSOK'ot, a kormany nem azert hozta letre, hogy a nagycsalados fiatalokat segitse. Nincs az allamnak annyi penze, hogy mindenki utan dobalja a milliokat.
A lakasáfa csökkenteset EU konforma kellett tenni, különben Brüsszel megtorpedozza. 27 %-rol 15 %-ra lehetett volna csökkenteni, de nem 5%-ra.
Mikor a 10 + 10 M-os csomagot kötözte az allam, nagyon jol tudtak, hogy a megszabott felteteleknek nagyon kevesen fognak megfelelni. Itt egyezek a #4-es sz. hozzaszoloval. A 10 + 10 CSOK, csak alibinek szamit a lakasáfa csökkentesere.
Találtam egy cikket. Fontos lehet akit érint.
Halálos lehet a csok. a nol.hun van...
"a nol.hun van..."
Hun van?
Link hun van?
Tudom a link.
Google a barátod... ;) Érdekel valami, link nélkül is megkeresem... párszor megkaptam, keress rá! ( nem ezen az oldalon )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!