Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Figyelt kérdés
szept. 6. 20:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

10# Igen, velük sem szívesen randiznék. Orvosnál mondjuk változó, a háziorvosomnak fix beosztása van, évek óta ugyanúgy dolgozik, meg tippre egy rakás egyéb orvosnak is. Egyébként olyan családban nőttem fel, ahol egyik szülőm sem volt kiszámítható, anyukám egyéni vállalkozó és heti hét napot dolgozik össze-vissza, nála nincs ilyen, hogy hétvége vagy este alvás, nappal munka, hanem ahogy érzi, mennyire van elmaradva, stb. Fél gyerekkorom azzal telt, hogy vagy vártam rá a suliban 4 után, mert még ezt meg azt meg kellett csinálnia, vagy ha beterveztünk programokat, akkor hirtelen mégsem ért rá. Apukám pedig hol külföldön volt, hol itthon, de ha itthon volt akkor is leginkább aludt napközben. (Ettől függetlenül ha ráértek, akkor voltak jó élményeink, csak NAGYON gyakori volt, hogy nem értek rá, pedig be lett ígérve.)

Szóval így a saját felnőtt életemben inkább maradnék a fix, tervezhető beosztásnál. Ha NÉHA beesik egy túlóra, az nyilván belefér.

szept. 6. 21:00
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
Én portás vagyok, és éjjeliőr.
szept. 6. 22:43
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Allee Bevásárlóközpontban láttam jó kiállású, elegáns, viszonylag fiatal biztonsági őröket. Oda is kell tanulni szakmát, csak helyesen kell eljárni mert ott is nagy a felelősség, olykor veszélyes is. Személyi védelem, objektumőrzés, stb., attól függ hogy hány modullal rendelkezik a szakmán belül. Régebben egyben lehetett megszerezni több modult is.
szept. 7. 02:38
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

A nők 15-20%-át is érdekli, olyanokat is akikből nem néznéd ki.

Én elsősorban az önvédelem miatt tanultam.

szept. 7. 02:45
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a legtöbb embernek ciki, de titokban mindenki irigyel. Elücsörögsz egész nap, éjjel titokban alukálsz, a kutya nem szól hozzád, nincs stressz, és még fizetnek is érte: te vagy az élet császára!
szept. 8. 02:25
 16/31 anonim ***** válasza:
32%

Van akit a szellemi kapacitása erre predesztinálja.Nagy ész nem kell hozzá, de munka undor feltétel.

Mellesleg kin szenvedés egész nap csak ácsairogni.Annál sokkal jobb bármit is csinálni, kivéve a nehéz fizikai munkákat.

Én belepusztunék, ha azt kéne csinálnom.

szept. 8. 07:28
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

16. Én csináltam, egy elég komoly helyen.

Az átlag ember valóban csak annyit látott, hogy ott ácsorgunk meg sétálgatunk.

De a háttérben, koordinálni a karbantartók, takarítók, beszállítók mozgását.

Intézni a parkolást, főleg, hogy nagy emberek is jártak oda (politikus, Forbes 100 leggazdagabb...)meg hivatalos szervek és 3 különböző pénzszállító.

Figyelni, hogy kell e elsősegély valakinek.

Okmányok és szállítólevelek intézése.

Fegyver átvétel-átadás.

Szóval van ennek a legtöbb ember által látott szintje, meg van a profi.

(Én sem szólom le, pont ezért, a kórházban sétálgató dokikat, akik nevetgélve cigizgetnek kint a nővérekkel, vagy az ügyintézőket, az üveg mögött.)

szept. 8. 09:33
 18/31 anonim ***** válasza:
17. Pontosan!
szept. 8. 09:39
 19/31 anusbari válasza:
52%
5-ös,inkàbb menj határvadásznak,3 nap meló 6 szabad,amellett lehet maszekolni.
szept. 10. 06:08
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
Én megcsináltam a vagyonőrit de még ezzel se vettek fel eddig sehova. Kalap szrt nem ér. Ebből már túl képzés van.
szept. 10. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!