Ciki, hogy vagyonőr vagyok?
Pontosan tudod és érzed, hogy az. Biztonsági őr = lusta, buta, alkesz, csóró, senki. Ezt gondolja a nép.
Nem gondolom, hogy egy tisztességes munka ciki lenne.
Kedves első!
Ha a tiktokon koldulna, esetleg lopna vagy prøsti lenne, az lenne ciki!
Gondolkozom vagyonőr képzésen. Nem fizet rosszul, ha úgy van. Rendezvényekre is lehet járni, meg sok felé keresnek vagyonőröket.
Gondolkoztam abban, hogy elmenni máv-hoz, mint vagyonőr. Akkor ugye arcképes is járna nekem és később a családnak is. Lehet nem nagy fizetés, de a munkában sem kellene megszakadni. Viszont ha van rá lehetőség lehetne járni maszekolni is mellette.
4!
Nem a munka miatt nem érdekli őket az adott illető, kivéve ha aranyásó a hölgy. Valószínűleg hozzád hasonló mentalitás miatt nem kell senkinek a te fajtad.
Aki ilyen kérdést ír ki, az valószínűleg nem a munkája hanem a mentalitasa miatt nem talál párt.
Nincs szükségem arra, hogy egy anonim oldalon szerezzek önbizalmat.
Szerintem nem ciki, bár én sem ismertem soha értelmes biztonsági őrt, csak 1-2-t a többi mind buta, lusta, alpári, paraszt, suttyó és egyéb jelzőkkel tudnám illetni. Tipikusan azon emberek gyűjtőhelye a szakma, akik nem tudják, mit kezdjenek magukkal, nem akarnak lófszt se csinálni de valamit azért csak kellene.
De én nem emiatt nem randiznék biztiőrrel és nem is feltétlen a pénz miatt, mert tegyük fel, megismerek egy normálist, aki tényleg intelligens meg minden csak épp ezt dolgozza, nagy eséllyel olyan beosztása lesz, ami nekem kizáró ok. Legyenek a másiknak is szabad délutánjai és hétvégéi, mert nekem kell az együtt töltött idő.
9. "...nagy eséllyel olyan beosztása lesz, ami nekem kizáró ok. Legyenek a másiknak is szabad délutánjai és hétvégéi, mert nekem kell az együtt töltött idő...."
Akkor orvos, rendőr, tűzoltó is kizárva?
Vagy haverom, aki egy telekommunikáció cég IT szakija, csak épp ügyeletis - készenlétis. Otthon van 0-24-ben, de szinte bármikor, BÁRMIKOR, berendelhető. És akkor mennie KELL! Szombat, hajnal 02:14, kerti sütögetés, gyerek szülinapja,...
Vagy mint nálunk pár mérnök, aki 07:00-ra jön, és gyakran 21:00 után mennek haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!