Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Ciki, hogy vagyonőr vagyok?

Figyelt kérdés
szept. 6. 20:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
20%

Pontosan tudod és érzed, hogy az. Biztonsági őr = lusta, buta, alkesz, csóró, senki. Ezt gondolja a nép.

[link]

szept. 6. 20:27
 2/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem gondolom, hogy egy tisztességes munka ciki lenne.

Kedves első!

Ha a tiktokon koldulna, esetleg lopna vagy prøsti lenne, az lenne ciki!

szept. 6. 20:30
 3/31 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm szépen
szept. 6. 20:31
 4/31 anonim ***** válasza:
15%
2. Ezt gondolod, de nézz be a társkereső rovatba! Le sem köpik a csajok azt aki ilyen alantas melót végez.
szept. 6. 20:33
 5/31 anonim ***** válasza:
82%

Gondolkozom vagyonőr képzésen. Nem fizet rosszul, ha úgy van. Rendezvényekre is lehet járni, meg sok felé keresnek vagyonőröket.

Gondolkoztam abban, hogy elmenni máv-hoz, mint vagyonőr. Akkor ugye arcképes is járna nekem és később a családnak is. Lehet nem nagy fizetés, de a munkában sem kellene megszakadni. Viszont ha van rá lehetőség lehetne járni maszekolni is mellette.

szept. 6. 20:33
 6/31 anonim ***** válasza:
82%

4!

Nem a munka miatt nem érdekli őket az adott illető, kivéve ha aranyásó a hölgy. Valószínűleg hozzád hasonló mentalitás miatt nem kell senkinek a te fajtad.

szept. 6. 20:35
 7/31 anonim ***** válasza:
9%
6. Próbáld ki! Írj ki egy: "Összejönnétek egy vagyonőr sráccal?" kérdést!
szept. 6. 20:39
 8/31 anonim ***** válasza:
84%

Aki ilyen kérdést ír ki, az valószínűleg nem a munkája hanem a mentalitasa miatt nem talál párt.

Nincs szükségem arra, hogy egy anonim oldalon szerezzek önbizalmat.

szept. 6. 20:40
 9/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem ciki, bár én sem ismertem soha értelmes biztonsági őrt, csak 1-2-t a többi mind buta, lusta, alpári, paraszt, suttyó és egyéb jelzőkkel tudnám illetni. Tipikusan azon emberek gyűjtőhelye a szakma, akik nem tudják, mit kezdjenek magukkal, nem akarnak lófszt se csinálni de valamit azért csak kellene.

De én nem emiatt nem randiznék biztiőrrel és nem is feltétlen a pénz miatt, mert tegyük fel, megismerek egy normálist, aki tényleg intelligens meg minden csak épp ezt dolgozza, nagy eséllyel olyan beosztása lesz, ami nekem kizáró ok. Legyenek a másiknak is szabad délutánjai és hétvégéi, mert nekem kell az együtt töltött idő.

szept. 6. 20:42
 10/31 anonim ***** válasza:
85%

9. "...nagy eséllyel olyan beosztása lesz, ami nekem kizáró ok. Legyenek a másiknak is szabad délutánjai és hétvégéi, mert nekem kell az együtt töltött idő...."

Akkor orvos, rendőr, tűzoltó is kizárva?

Vagy haverom, aki egy telekommunikáció cég IT szakija, csak épp ügyeletis - készenlétis. Otthon van 0-24-ben, de szinte bármikor, BÁRMIKOR, berendelhető. És akkor mennie KELL! Szombat, hajnal 02:14, kerti sütögetés, gyerek szülinapja,...

Vagy mint nálunk pár mérnök, aki 07:00-ra jön, és gyakran 21:00 után mennek haza!

szept. 6. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!