Ha a munkáltató a vagyonőr bizonyítványomat meg a tanúsítványt magához akarta venni, akkor jól tettem hogy megmondtam hogy nem, és eljöttem?
Figyelt kérdés
Maximum be szkennelheti de nem veheti magához ezeket hogy akkor az nála marad. A vizsgán is mikor meg lett még adtak egy kis útmutatást. Köztük volt az is ne adjuk oda a bizonyítványt úgy hogy nála marad. Vajon miért akarta mindenáron? Sajnos nem kockázatnám meg hogy be nyelik és nem lesz meg soha.aug. 9. 13:08
1/7 anonim válasza:
Milyen munkáltató? Van rá esély, hogy benne van törvénytelen dolgokban?
2/7 A kérdező kommentje:
Objektum őrzés 24/48. Hát nem tudom de az biztos hogy nem szabad oda adni. Ha nem lesz meg még egy ilyen kék szép kemény fedeles bizonyítványt nem csinálnak azt mondták. Csak másodlatot.
aug. 9. 13:51
3/7 anonim válasza:
Semmi szüksége az eredeti példányra, hacsak nem ezzel akar sakkban tartani, és máshoz emiatt nem tudsz menni. Mivel indokolta az átadást? Valamire hivatkoznia kellett, hogy miért kell neki. Adminisztrációs okokból biztos nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy szükség esetén be tudja mutatni a hatóságnak hogy minden papírom meg van. De ez egy nagy kamu természetesen. Ha be szkenneli azzal is már be tudja mutatni ha kéri tőle bárki vagyis ellenőrzés lenne.
aug. 9. 15:23
5/7 anonim válasza:
Oda ne add senkinek... Le is lehet fényképezni, az miért nem jó neki?
6/7 anonim válasza:
Nálunk, elég komoly hely, és valós cég, az a szabály, hogy a szekrényedben kell lennie a tanúsítványnak + igazolványnak + eredeti bizonyítványnak + fegyvervizsga papírnak + pszichológusi papírnak + munkaszerződésnek. Eredetiben!
7/7 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: Besétálsz egy KÖZJEGYZŐ irodájába, és csináltatsz hivatalos másolatot. X összeg, de bárhol kötelesek elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!