Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondani így?

Felmondani így?

Figyelt kérdés

Futár vagyok egy étteremnél, nem tetszik a hely, bunkó a főnök, egy hónapja dolgozok ott.

A gond az hogy első hetemen meghúztam a futár autót, 100.000 lesz a casco önrész

Van rá valami határidő hogy meddig kell kifizetni?,

Mert én már felakarok mondani, de csak a hónap végén tudom nekik kifizetni

Illetve próbaidőn vagyok, nem tartozom semmi kötelességgel

Mert a főnökömet ismerve nekem vágja majd hogy roh*dék vagyok hogy a s*arba hagyom, mert nincs ember helyettem

Ti foglalkoznatok ezzel?

szept. 6. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkozom azzal hogy mit mond a főnök. Ha felakarok mondani azt bármikor megtehetem. Csak annyi a különbség hogy próbaidő alatt nincs felmondási idő. Viszont nyilván a kárt azt ki kell fizetni. Beszélj a főnököddel hogy hogyan rendezzétek a költséget abban az esetben ha felmondanál.
szept. 6. 20:22
 2/4 anonim válasza:
100%
Mondj fel, de a kárt azt rendezned kell mindenképpen
szept. 6. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
10 % a casco önrész. Rommá törted??? Amúgy igen, mondj fel.
szept. 6. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:

"roh*dék vagyok hogy a s*arba hagyom, mert nincs ember helyettem"

Ezt mindig meg fogod kapni. mindegy, hogy 1 nap, 1 hét, vagy 10 év után mondasz fel.

Én 10 év után váltottam, mert kiégtem. Megkaptam, hogy cserben hagyom a céget és a csapatot és hogy nem hitték volna, hogy ilyen vagyok. Rosszul esett, mert kidolgoztam a belem. Utolsó 4 évben táppénzen se voltam.

szept. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!