Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyakornokként felmondani?

Gyakornokként felmondani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 és fél hónapja vagyok gyakornok egy cégnél, de nem érzem jól magam egyáltalán itt. Egyszerűen nem szeretek bejárni oda és dolgozni. Bemegyek 8-ra és 16-ig ülök ott, dolgozok és magamba vagyok fordulva. Valahogy nem érzem magaménak ezt a munkát és környezetet. A kollegákkal így különösen nagy bajom nincs, néha beszélgetek velük, de ennyi. Ha kell kérdezek tőlük, valamint ők is kérdeznek engem. Sajnos nem mindig tudok tőlük kérdezni, mert vagy elfoglaltak, vagy csak nem akarnak most velem beszélni. Tudom, hogy ilyen ez a munkahelyi lét. Annyira szürke és monoton ez, hogy már hatással van rám. Eddigi munkáimat szerettem és szívesen bementem dolgozni, de itt ezt nem érzem.

Maga a munkát már majdnem tudom önállóan csinálni, de ahogy egyre jobban belemegyek, annál jobb taszít az egész sajnos. Valahogy az egész elveszi a kedvemet. Én motiváltan és lelkesen jöttem ide, de már kezdem elveszíteni a motiváltságomat és egyre jobban azon vagyok, hogy lehet elmegyek innen.

Kirívóan nagy problémám nincs a munkahellyel, de egyszerűen nem tudtam eddig megszeretni és elképzelni, hogy hosszabb távon ezt csináljam.

aug. 5. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél kérdezni? Ellentmondásban vagy magaddal "Tudom, hogy ilyen ez a munkahelyi lét." vs "Eddigi munkáimat szerettem és szívesen bementem dolgozni, de itt ezt nem érzem."

Tehát nem törvényszerű, hogy ilyen legyen a munkahelyi lét, hiszen te is tapasztaltad, hogy lehet szeretni is a munkát.

Keress másik helyet és utána mondj fel. Vagy ha nem gond, hogy egy ideig nem lesz gyakornoki helyed, akkor fordítva. Vagy mi a kérdés?

aug. 6. 01:46
 2/2 anonim ***** válasza:
44%
Mit kell csinalnod? Mi a munka?
aug. 6. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!