Mennyire elfogadható a munkahelyi flört?
Oke, zarjuk le az egeszet,mert nem jutunk elorebb.
Kihez lehet ezzel fordulni? HR?
Nem, nem fogok ilyenek miatt munkahelyet valtani. Ez nem opcio.
Csak kinevetnének ilyen panaszkodással.
HR-es vagyok, nem nevetnénk ki, hanem szépen elbeszélgetnénk a gerlepárral, akik nem tudják, hogy kell egy munkahelyen viselkedni. Ha nincs változás, megy a kirúgás.
34: nevén lehet nevezni a dolgokat. Ez egy fontos tényező is a kérdéssel kapcsolatban, de ezt már írták itt néhányan, jó meglátással: könnyen diszkriminációnak kiáltják ki még akkor is, ha alapvetően nem erről van szó.
34, te is erre célzol, kihasználva a téma "érzékenységét". Én pl homofób vagyok. És? El lehet fogadni, nem tehetek róla. Elfogadás? Kezdésnek mindenki fogadja el magát annak aminek született. A fiúkat szereti? Akkor miért öltözik be a fiú-partnere mégis lánynak? De ezek már nem a kérdéshez tartoznak.
Kérdező, én kezdésnek velük beszélnék, hogy ez zavar, ha ez nem megy, akkor mosolyogva nézném közben őket, vicces, de nem bántó megjegyzéseket tennék nekik, sőt! én simán puszikat küldenék közben nekik, és finoman biztatnám őket, hogy ne fogják vissza magukat :D ekkor már nem jöhetnek azzal, hogy kirekesztő vagy :D és talán ők is visszavesznek ebből... lehet, hogy látják rajtad a frusztráltságod, és direkt cukkolnak... bár ez nem biztos.
@14:42
Már hogy a francba ne lenne? Két bzi enyelgése durván természetellenes és zavar minden heterót. Azon meg ha a raktárvezető Józsi bácsi benéz az irodába és kicsit udvarolgat a titkárnő Marikának, mindenki jót mosolyog.
Nálunk értelmiségieknél a heterok sem enyelegnek. Egyszerűen mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem 16 éves hülyegyerekek vagyunk, akik a középsuli folyosóján smárolgatnak :D Ez egy munkahely, felnőttek vagyunk, tudni kéne viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!