Mennyire elfogadható a munkahelyi flört?
"Beleütheti az orrát, de ő fog rosszul járni."
Remek pelda,hogy a vilag milyen "jo" iranyba mozog... Regen azt mondtam,hogy a 4 fal kozott csinalja akkor nem zavar, DE ne az iroda 4 fala kozott.
Hogy mivan?
4 fal...tudod mit jelent...otthon a sajat kecojaban.
nem az irodaban...
"Az elfogadó vagyok, de..."
Még ha így írtam volna. Sajnos funkcionális analfabéta vagy.
Nekem teljesen rendben van, ha valaki meleg, leszbi, bi, transz. Csak ne tolják a pofámba. Mert az agresszió.
Ez nem az azonos neműekről szól, ha egyáltalán megérted.
Férfi-nő se nyalakodjon a munkahelyen. Nem oda való.
Egy kis ölelés, rövid puszi, oké.
Hugyozni, szarni is rendben van, mégis magadra zárod az ajtót. Orrot fùjni is oké, mégsem a földre csapod ki, hanem zsepit használsz.
Dugni is szuper, elfogadott, mégsem egy játszótéren teszed a padon.
Az elfogadás ezt jelenti.
Az, hogy te most ebbe beleátod magad, mert a komment mindig a kommentelőrőp szól, na azzal neked van dolgod.
Felteszem, hogy megláttad magad, és nem tudsz frusztrációt viselni.
Az a gond, hogy nagyon átestek az emberek a ló túloldalára és csak azértis mindent a kirakatba. Ezt hívják agressziónak, hergelésnek.
25
Uhh, de buta vagy... A flört meg a nyalakodás mióta ekvivalens, te szerencsétlen? Ismered egyáltalán a szavak jelentését?
oke, akkor mondom,hogy en miert irtam azt,hogy flort.
Ugy beszelnek egymassal,kozel hajolnak egymashoz, idegesitoen vihognak a egymas poenjan akkor is ha nem vicces, dicsergetik egyamst,hgy de szep a haja, vagy a szemuvege, vagy a ruhaja, es jajj de puha az arcod, te is ezzel kened..stb... nem masznak be egymas szajaba es nyaliznak,de simizik egymast,hát,váll,fej..stb..zavaro.... Ilyenre mondtuk regen,hogy "menjetek szobára"...es akkor tobbnyire levette az akinek szolt hpogy mirol van szo...
16. Én segítek inkább neked, mivel a szabályzatot feltehetőleg nem olvastad. Ez egy kérdező oldal, más emberek kommentjeit offolni, személyeskedni tilos.
A saját véleményedet mondhatod el, ami esetleg segít a kérdezőnek.
Te egy elnyomott ember vagy, aki itt próbálja a frusztrációt levezetni.
Te kezded ezt a 12-es kommenteddel.
Ki az a tekintélyszemély, akire valójában haragszol? Eléggé integrálatlan a haragod. Természetesen, ha valaki hasonló stílusban visszaolt, még neked áll feljebb.
Elárulom, tojok arra, hogy nem kell vele foglalkozni, meg ne süllyedj le a szintjére. De! Simán, bárki szitjére lemegyek, ugyanis mindenkivel olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Te ezt érted. Ennyi.
Ó, hogy csak ennyiről van szó? Ezen feleslegesen idegeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!