Mennyire elfogadható a munkahelyi flört?
Multinál dolgoztam.
Amúgy is szarnak gondolom az egész rendszert, de amikor a termékreklám az volt, hogy két férfi gyertyafényben fürdik a kádban, az feltette a pontot az i-re.
Nem vagyok nem elfogadó, nekem rendben van, bárki bármit csinál otthon a négy fal közt. De nagyon agresszívnak tartom, hogy kötelező ehhez jópofát vágni.
11
Vagyis nem vagy elfogadó.
Kérdező, van bármi közöd a dologhoz? Akadályoz a hatékony munkavégzésben? Ha nem, akkor ne foglalkozz vele.
#12:
Neked mi közöd hozzá, hogy ki elfogadó és ki nem? Neszójjábe. :D
"Kérdező, van bármi közöd a dologhoz? Akadályoz a hatékony munkavégzésben? Ha nem, akkor ne foglalkozz vele."
Igen akadalyoz, nem tudok megfeleloen koncentralni a munkamra,mert ezek itt dorgoloznek. Ez felesleges stresszt es idegesseget okoz, plusz mergelodok is.
Akinek nem volt hasonlo tapasztalata az nyilvan nem fogja megerteni a helyzetet.
Elvonatkoztatott pelda, miben hatraltatja a munkadat,hogy ha valaki dohanyzik a kornyzetedben,mondjuk egy irodaban. Munkat meg tudod csinalni es megis zavar? Erted... (vagy nem)
13
Segítek: ez egy fórum, ahol az emberek beszélgetnek, reagálnak egymás kommentjeire. Remélem hasznos volt ez az infó.
"Az elfogadó vagyok, de..." kezdetű mondatok kivétel nélkül azt bizonyítják, hogy a beszélő nem elfogadó. Természetesen ez önmagában nem bűn, csak ne hazudjon magának. Mondja ki nyugodtan, hogy "homofób vagyok". Neki is jobb lesz.
Ami pedig a kérdezőt illeti, valóban semmi köze az egészhez. Beleütheti az orrát, de ő fog rosszul járni.
15
A saját frusztrációidért te felelsz. Senkit nem érdekel, hogy két ember vonzalma stresszel téged. :D
"A saját frusztrációidért te felelsz. Senkit nem érdekel, hogy két ember vonzalma stresszel téged. :D"
Bizonyara nagyon bolcsnek kepzeled magad, gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!