Mennyire elfogadható a munkahelyi flört?
Figyelt kérdés
Hol van a határ?aug. 29. 09:17
2/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a kollegaim enyelegnek es kicsit zavar.
aug. 29. 09:31
3/42 anonim válasza:
Ha mind a kettő félnek belefér és élvezi, akkor nincs veled gond. Bár a te nézőpontodból - mint 3. személy - elhiszem, hogy zavaró tud lenni. A tömegközlekedésen gyakori az ilyen, hogy a párok túlzottan szeretik egymást néha.
5/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy... raadasul ugyanazok. :/
Ebben a nagy elfogadosdiban sehogy sem lehet kifejezni,hogy zavar,mert egybol jon hogy en vagyok a kirekeszto. Ide jutott a vilag? :/
aug. 29. 09:54
6/42 anonim válasza:
"raadasul ugyanazok"
Ezt sajnos nem értem.
A kirekesztő szó arra utal, hogy bzik. Azok? 2 bzi csinálja?
7/42 anonim válasza:
Ha a flörtölésben mindkettő fél résztvesz, elfogadható, ha az egyik zargatja a másikat a kéretlen közeledésével, akkor nem elfogadható.
8/42 anonim válasza:
Ha ezek a flörtölő személyek egy férfi és egy nő, akkor nyugodtan odaszólhatsz ha szerinted már túlzásba viszik.
Ha viszont egyneműek flörtölnek egymással, ott inkább jobb csendben maradni, mert akkor valóban megvádolhatnak kirekesztéssel vagy akár homofóbiával, a nyugati multiknál nagyon beteg hozzáállás van ilyen témákban.
9/42 A kérdező kommentje:
*egyneműek
aug. 29. 10:15
10/42 A kérdező kommentje:
Nem akarok en lenni az aki kirekeszto meg a tobbi, azert is kerdeztem altalanossagban az elejen.
aug. 29. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!