Mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?
Sziasztok!
A munkahelyemen van egy új srác, az egyik területen főnök. Én ismerem őt a gimiből.
Az én főnököm egy 52 éves nő.
Az új fiú 27 éves.
A főnököm megszállottan odavan a srácért, állandóan róla beszél, nézegeti munka közben a képeit, ilyen-olyan indokkal felhívja.
Egy irodában ül velünk a srác napota 2-3 órát.
Sajnos ott tartunk, hogy a főnököm féltékenykedik a fiatalabb női kollégákra. Folyton szexuális megjegyzéseket tesz minden férfira a munkahelyünkön.
Annyira kellemetlen és zavaró az egész.
Én elhiszem, hogy a kor csak egy szám, de egy 2 gyermekes, unokás édesanya mit akar egy 27 éves fiútól?
Mit lehetne tenni?
A srác persze beszélget vele munka közben, azonos szintű főnökök, de az én főnököm szerint ez flört. Az irodában tartózkodó összes emberrel ugyanúgy beszélget a srác.
Rém kellemetlen, hogy egy menopauzában szenvedő nőnek olyan szintű kapuzárási pánikja van, hogy borzasztó.
Nem csak ebben jelenik meg, több dolog van.
NEM, nem féltékeny vagyok.
Csak amikor már a munkám forog kockán, az ő féltékenységi mutatványaitól, akkor már nem olyan vicces.
Sajnálom,hogy értelmes és kulturált érett nők így le tudják járatni magukat.Nevetségessé válik és onnantól kész a tekintélye, még akkor is, ha mások munkaviszonyával játszik. Sőt, annál inkább.
Láttam ilyet már, 54 éves nő és 25 éves férfi munkatársi viszonyában.A srác látta, mi a helyzet és kiosztotta a nőt,majd kilépett.
Pofára esés lett a vége az idős nőnek, de nem tudtam sajnálni egy percig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!