Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 éve vagyunk egy pár. Házasok vagyunk, 2 gyerekkel.

Igazából egymás elött sosem voltak titkaink. Kb 3 éve volt egy nő aki irogatott neki fb-on. Ismerőse. Férjem elmondta, kb (most) 10 éve hogy dugópajtik voltak, semmi több.

A nő egyre durvábban irogatott neki. Hogy hiányzik neki a férjem, hogy visszasírja azokat az éjszakákat stb... férjem egy áldott jó lélek, képtelen bárkit is elküldeni messzi éghajlatra. Szoval ilyen 1szavas mindatokkal válaszolt, ha válaszolt.

A csaj is házas, szintén 2 gyerekkel.

Mikor elkezdte irogatni férjemnek, hogy találjozzanak és le..pja úgy mibt anno (konkrétan férjem mutatta meg ezt a beszélgetést, ne lrgyen vita miatta) nálam betellt a pohár. Írtam a kisasszonynak, higy még 1 üzenet, azt értesítem a kedves férjét... férjem szerint túlreagáltam, mert ő úgysem ment volna bele.

Akkor el is tűnt hál isten.

Na most egy hónapja kb ismét felbukkant. Mostmár nem fb-on, hanem megszerezte férjem számát és viberen irogat neki.

Hogy a férje megcsalta, válnak, ő ott a 2 gyerekkel, ráadásul terhes.

És folyamat célozgat, hogy neki mennyire hiányzik egy férfi, akár férjem is pótolhatná ezt az űrt.

Férjem nem is reagál már az írásaira. De valamiért letiltani sem akarja.

Az 1000%, hogy nem csal meg. Ilyen kommentekkel ne is fáradjatok. (Hozzáteszem, ha akarna sem tudna, a csaj angliában él).

Illetve a szép szavakra sem vágyik, mert nem is reagál arra amit a nő ír.

Szerinte jelentéktelen az egész, ezen ne legyek ideges. Én pedig cafatokra tudnám szedni azt a nőt.

2022. nov. 4. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Tiltsd le te.
2022. nov. 4. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
A ferjednek hatartartasi problemai vannak. Nezz meg rola par videot, es utana magyarazd el neki, hogyha nem tud hatarokat huzni, akkor tonkreteszi a kapcsolatotokat. Nincs kecmec, harmadik fellel ne tartson kapcsolatot, akkor se, ha artalmatlan.
2022. nov. 4. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Az ilyen helyzetek szoktak addig elfajulni, hogy a másik fél elkezd öngyilkossággal fenyegetőzni. Miért kell addig eljutni?

Szedje össze a tökeit a férjed, és minden létező összeköttetést vágjon el a nővel. Ennyire egyszerű. Csak akarat kérdése. Vagy ne csodálkozzon ha egyre durvább lesz a helyzet. A nőnek biztos vannak szülei, testvérei, rokonai, majd ők segítenek megoldani az életét.

2022. nov. 4. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasva nekem is első megérzésem, hogy ez csak egyre durvább lesz, mert a nő megkapta azt a picike figyelmet a férjedtől, hogy válaszolt neki 1-2 szóban és lehet "megtanulta", hogy csak "cseszegetni kell" és odafigyel rá.

Kihasználja, hogy ennyire jó lélek, valószínűleg téged ez is zavar ebben, hogy ezt látod.

Szerintem próbálj vele minél többet erről beszélgetni, szépen.

2022. nov. 4. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Bocs, de a ferjednek kene leállítania, nem neked. Nekem nagyon gyanús, hogy ennyire nem akarja letiltani, szerintem tetszik neki ez a rajongó figyelem a no részéről…
2022. nov. 4. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Nah...Itt az élő példa...

Még hogy nem tehet tönkre egy harmadik egy kapcsolatot??!

Csak bírja idegrendszerrel a feleség, akkor biztos nem.

Meg álljon ellen a kísértésnek a férj, biztos akkor sem.

Az ártalmatlan harmadik meg ugye semmiről nem tehet. :)))

2022. nov. 4. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszélj a férjeddel,hogy tiltsa le.Ha biztos,hogy nem akar tőle semmit,akkor mi lenne ennek az akadálya?
2022. nov. 6. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha le is tiltja, sajnos hívni fogja más számokról meg utol éri egyéb appokon vagy platformokon.

2022. nov. 6. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem fejezi be, jelentsétek fel, mihamarabb mielőtt rámegy az idegrendszered meg a házasságotok.
2022. nov. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!