Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami ötlet, hogy mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet, hogy mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel több éve ismerjük egymást egy bizonyos hobbi miatt. Mindig is éreztem köztünk valamiféle szikrát, habár még mikor megismerkedtünk túl fiatal és éretlen voltam bármihez is :D

Eltelt pár év, ami alatt nem találkoztunk, majd összetalálkoztunk a nyáron, és megint éreztem a szikrát, csak még sokkal jobban :DD

Elmentünk egy randiszerűségre, de utána neki se, meg nekem se volt alkalmas valamiért következő találka, úgyhogy elkeveredtünk megint egymástól.

Viszont tegnap megint (előtte kb 2 hónapja volt ugyanez) találkoztunk össze hobbihoz kapcsolódó eseményen. De olyan kellemetlen így ez a szituáció, legalább is nekem kissé az. Nem beszélünk egymással, max mikor megérkezek odaszól valamit, kerülgetjük egymást, mind a ketten külön társaságban vagyunk egy helyiségen belül, de azért volt hogy nézegetett felém, meg volt hogy én is felé nem feltűnően többnyire.

De olyan rossz ez a légkör, igazából kicsit bánom ezt a randifélét, mert habár nem lett belőle semmi se, de ilyen lett tőle a viszonyunk.

Az a vicces, vagy hülyeség, hogy szerintem mindketten akartunk valamit a másiktól, de valahogy mégsem tettünk érte eleget. :D

2022. máj. 15. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te akarasz valamit. Ő a jelek szerint csak tartani szeretné a távolságot...
2022. máj. 15. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van, én is ezen gondolkodom. Csak azért nem értem, mert legutóbb barátnőm szerint-aki mellettem ült egy eseményen- folyamatosan nézett engem.
2022. máj. 15. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg lépj Te! Ismét! Egész addig amíg nem lesz egyértelmű, hogy ő mit is szeretne! Lehethogy Téged, csak éppen túl félénk!
2022. máj. 15. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele
2022. máj. 15. 23:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, rendesek vagytok. :)
2022. máj. 15. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nézni kell, hanem lépni. Egy csomó férfi csinálja ugyanezt, hogy néz, de esze ágában sincs tenni érte semmit. Ne haragudj, én nem blamálnám magam, hogy fussak még utána, mikor ott volt a lehetőség. Még csak azt se lehet mondani, hogy a körülmények, hanem egyszerűen lusta volt keresni. Ha tényleg számitanál neki, mar reg együtt lennétek.
2022. máj. 16. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!