Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok amúgy ti benne lennétek ebben? Hátha lenne több is, nem?
Figyelt kérdés
Egy ilyen sima iszogatáson meséltük egy haverommal hogy milyen hülyeséget csináltunk beszívva, és a csaj akivel így “kavarok” is ott volt. Mellettem ült, a lábát átrakta az enyémen, én simogattam a combját és így a fülembe súgta hogy ő be akar szívni velem kettesben. Nem tudom hogy komolyan gondolja-e mert részegen kijön a bújós énje, józanon biztos hogy nem hagyná hogy a combját simogassam, szörnyen gátlásos. De ha iszik mindig nyitottabb lesz, meg őszinte velem, hogy tetszem neki, aztán mikor ezt józanon elmondom neki mindig fülig vörösödik és nagyon aranyos amúgy. Szóval benne lennétek hogy életében először és gyanús hogy utoljára veletek szívjon be? Alapvetően nagyon félénk csaj, de cuki, és amúgy összejönnék vele szívesen…2022. ápr. 19. 23:55
1/9 anonim válasza:
Ha kavarsz eleve a csajjal akkor nem értem a kérdést. Miért ne szívnátok kettesbe? Akik kavarnak mást is szoktak olyankor csinálni.
2/9 anonim válasza:
szívjatok igyatok, aztán mehet a party egész éjjel csak keményen :)
3/9 anonim válasza:
Jó, de ha beszívtok, és úgy feküdne le veled azt utólag megbánná vagy sem?
Ezzel nagyon könnyen ki is végezhetitek a jövőt egy pillanatnyi repülésért cserébe. Szerintem szívjatok is be kettesben. De valahogy próbáld tisztázni előre a helyzetet. Menj elébe a bajnak. Elviccelve kérdezz rá hogy oké, beszívjatunk, de mi lesz a lefekszel velem... ? Vagy valami ilyesmi... Használd a fejed.
29/F
4/9 A kérdező kommentje:
#3-as tudom, ezért is vannak kétségeim ezzel kapcsolatban. De lehet majd hagyom inkább csak őt szívni hogy vigyázzak rá.
2022. ápr. 20. 05:39
5/9 anonim válasza:
Nem mindegy ? Élni kell nem agyalni :)
7/9 BohócKolbász válasza:
Felőlem azzal drogozol akivel akarsz. Remélem miattad kap rá a többi anyagra. Unalmadban és félelmedben menekülsz a valóság elől a kis barátaiddal.
9/9 Rodi91 válasza:
Arra figyelj, hogy amikor szívtok ne igyatok, sokan nem bírják együtt a kettőt, és akkor tuti nagyon rossz emlék lesz a csajnak. Viszont, ha csak szívtok.. na hát na, a világ legjobb füve nem üt annyira, hogy ne tudja, hogy igazából le akar-e veled feküdni,vagy sem, viszont a gátlásokat jól oldja, meg én olyankor jobban be is vagyok indulva...
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!