Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti egyoldalúan is benne lennétek szexbe?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy csak ti kényeztetitek a másik farkát. Kort is írjatok.2022. febr. 19. 09:05
1/16 Kaje39 válasza:
Volt már ilyen többször is. Nem vagyok egy adonisz.. 39
2/16 anonim válasza:
igen szerintem benne lennek. 29
6/16 anonim válasza:
Én az aktív oldalt szeretem. Nagyon sokan csak arra vágynak, hogy szophassanak. Volt idő, amikor kételkedtem benne, hiszem ki akarna csak szopni? De nagyon sokan. Van akit ez izgat. Persze ezt az én nagy örömömre. Nekem nem is kell több. 32/f
7/16 anonim válasza:
Én szívesen szopok egyoldalúan.
32 crossdresser
8/16 anonim válasza:
Uni-passzív vagyok orál terén, ha szimpi a férfi. Tehát igen, nekem mindegy, hogy szopok, vagy szopatok. Vagy 69. Akár egyoldalúan csak szopok, ha a másik nem akar engem szopni.
30asnak szoktak nézni, 40 feletti biszex férfi vagyok, nagyon vékony.
Jöhet privi, aki ismerkedne, kisfarkúak előnyben, de szinte mindegy, hogy nézel ki és mekkora a farkad. Az enyém 16cm. Szeretném a lehetséges partnert megismerni kicsit előbb, lelkileg.
(Arcfotó NEM kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!