Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egyoldalúan (mondhatni önzőkén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyoldalúan (mondhatni önzőként) lehet találni bi partnert?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és csak az izgatna, hogy majd engem kényeztessen a másik. Szerintetek van aki ezt így el tudja fogadni?
2021. nov. 15. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Én eltudnám fogadni. Milyen kényeztetésre gondoltál pontosan? 21/F
2021. nov. 15. 11:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt,kapsz majd egy csomó privát xD
2021. nov. 15. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Rengetegen vagyunk, akiknek szinte csak az számít, hogy a másik nagyon élvezze.
2021. nov. 15. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az izgat ha én csinálhatom a partneremnek
2021. nov. 15. 19:51
 5/11 sandrisbp ***** válasza:
100%
Ha jól nézel ki, tódulni fognak a jelentkezők... amúgy kevés jobb dolog van, mint egyoldalúan kényeztetni egy neked tetsző embert. Persze nem mondom, hogy ellenezném, ha viszonozni is akarná :). De az már csak a ráadás. A lényeg az, hogy ö nagyot élvezzen.
2021. nov. 15. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is jó ha az aktívnak én csinálom az orált, de nekem nem kell. :)
2021. nov. 15. 20:58
 7/11 A kérdező kommentje:
1 privát se jött :D
2021. nov. 17. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem tudom érdekes a kérdés. Érdekes lenne így keresni valakit. A tapasztalatok szerint előbb utóbb mindenki többet akar. Én mikor közös farokverésre kerestem partnereket is előjött ez a dolog. Első egy két alkalommal még nem (gondolom ez volt a türelem játék, beetetés), utána már mindenki többet szeretett volna,verjem,ki neki,szopjam le,vagy netán dugjunk is. Nem lesz egyszerű és hosszú távon kivitelezhető szerintem. De ettől legyen szerencséd és találj valakit.
2021. nov. 25. 09:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is főleg az izgat, hogy velem foglalkozzanak, és nekem alig kellene viszonozni.
2021. dec. 23. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek egyoldalúan foglalkozni pasival. Szeretek szopni, kényeztetni.
2021. dec. 23. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!