Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok mit szóltok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok mit szóltok az erényövhöz? Aktívok, ha a passzív szeretné hordani, benne lennétek? Passzívok, kipróbálnátok milyen?

Figyelt kérdés
Esetleg van már tapasztalatotok a témában, leírnátok ide?

2021. okt. 18. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
passzív vagyok, rajtam mindig van. aktívnak még nem volt problémája vele
2021. okt. 18. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Izgató lehet ha nálam a kulcs.:)
2021. okt. 18. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktívként kipróbálnám egyszer. Mármint hogy a passzív ilyet visel. :)
2021. okt. 18. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még tapasztalatom benne, de szívesen kipróbálnám. Először csak időszakosan, tehát nem lenne állandóan rajtam, kiverhetném néha stb. Aztán egy idő után úgy döntene a dom mondjuk valamilyen hibám miatt, hogy oké, elég volt, nem érdemlem meg hogy kiverhetem és mostantól állandóan hordanom kell. Több "forgatókönyvről" is fantáziáltam már, hogy mi lenne a menete, hogyan "kényszerítenének" bele a helyzetbe stb. :D
2021. okt. 20. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az erényővnek köszönhetően tanultam meg a prosztata orgazmust. Így el tudok élvezni attól hogy dugnak, és nem kell a farkamhoz érni .

35 passzív

2021. okt. 26. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
a passziv hotdjon erényövet, a kulcsa pedig nálam, hozzá lehet szokni, eddig minden pasim megszokta
2021. dec. 24. 12:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Passzív vagyok és erényövet hordok. A partnerem javasolta hogy próbáljuk és az egyik legjobb döntésem volt hogy belementem. Habár persze vannak pillanatok amikor megbánom és legszívesebben visszacsinálnám.. de az esetek többségében élvezem. Heti 1x élvezhetek el, már ha azon a héten minden tekintetben elégedett velem a partnerem.
2021. dec. 26. 17:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Másoknak milyen tapasztalatai vannak?
2021. dec. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!