Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek létezik olyan hogy adott egy aktív fél és kipróbálná a passziv dolgot?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 20:13
2/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyire hajlandó ezt egy másik megtenni.?mármint hogy egy aktívot passzívként beavatni.
2019. jún. 17. 20:17
3/8 anonim válasza:
Ez a felektől függ kérdező. Egy uni gond nélkül beavatná abba a szerepbe.
4/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeség párkapcsolatban ez a szerep téma, két férfi ha igazán szereti egymást, vágynak egymásra akkor alkalmazkodnak egymáshoz. Szexkapcsolatban ez nyilván más.
6/8 anonim válasza:
Azt hiszem van ilyen. Pl én. Eddig csak engem szoptak, de most egyre inkább úgy érzem nekem is ki kellen probálni egy orált.
7/8 anonim válasza:
A strand napozójában stíroltam néha egy-egy pillanatra egy klassz, izmos srácot. Úszó vagyok és aktív. Amikor elindultam egy hideg sört inni, mellém csapódott, és azt mondta, észrevette hogy nézem, és bár heteró, de velem szívesen megdugatná magát, hogy kipróbálja milyen az. Szóval nem csak egy aktív, de egy heteró is lehet kíváncsi passzív :-) Amúgy testépítő volt. És teljesítettem a kívánságát.
8/8 ftf1983 válasza:
Persze, hogy van ilyen, mint ahogy passzív is néha előveszi a farkát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!