Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék kezdeni a helyzettel?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk, írásban nagyon bátor típus.. élőben meg teljesen ledöbbentett, nagyon félénknek tűnt.. elvileg tetszek neki, gyakorlatilag kimutatta a találkozásnál a tetteivel hogy érdeklem, hogy tetszek neki miért nem keres ebben az esetben?2023. febr. 20. 22:49
1/11 anonim válasza:
Mert mégsem erdekled vagy jött neki jobb lehetőség.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem társalog másokkal.. és régen volt már nővel. Szerintem ezekben nem hazudott. Már az összkép miatt sem amíg ismerkedtünk..
2023. febr. 20. 22:53
3/11 anonim válasza:
Miért nem az illetőtől kérdezed meg? Az egyszerűbb lenne mi?
4/11 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit egy olyan ember mond, akit alig néhány napja vagy hete ismersz pláne, ha a viselkedése ütközik a szavaival. Simán lehet, hogy másik no jött a képbe.
5/11 anonim válasza:
Nem érdekled, nem fogtad meg igazán.
6/11 anonim válasza:
Lehet idővel megenyhül, és ugyanúgy fog neki menni előtted is a bátorság, mint írásban. SOkan először a személyes találkozásknál "mulyák", de aztán feloldódnak.
7/11 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés.. ráírtam mert érdekelt mi a helyzet vele, hülyén érezte magát hogy túlmutatta mennyire tetszek neki, (vagy 3 napig nem keresett..) elvileg elvolt foglalva nagyon munkával, meg kijelentette hogy neki tetszene ha kisajátítanám.. ezt minek vehetem szerintetek?
2023. febr. 22. 15:10
8/11 anonim válasza:
Neked kellene teperned érte. Legalábbis szerinte. Te tudod... én nem bíznék benne és hallgatnék a megérzéseimre. Így az jön le nekem, hogy a munka, elfoglaltság csak kifogás és ismerkedett mással is, de mivel nem jött neki össze, így inkább visszamegy hozzád.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te melyik szereplő vagy a kapcsolatból, mármint, hogy fiú vagy lány, DE a fiú keressen. Ha lány vagy, innentől kezdve várd ki míg ő keres. Ha fiú vagy akkor meg légy bátrabb és keresd kicsit gyakrabban mint egy vagy kéthetente!
10/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a női szereplő :D és hogy vegyem rá arra hogy keressen? Sehogy? Mással meg
nem szeretnék ismerkedni..
“tetszene ha kisajátítanám... még mindig nem tudtam értelmezni, valami tipp?
lehet azért nem keresett mert randi közbejött lett kisebb probléma munkával kapcsolatban nekem, és kissé furcsa volt a szituáció, szerencsére csak egy ideig.
2023. febr. 22. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!