Munkahelyemen pár hete kezdtem és rájöttem, hogy a kollégám nárcisztikus. Hogyan lehet kezelni?
Felismerem őket. Elsőre faggatózott, milyen helyeken dolgoztam. (gondolom nyomoz, mert kontrollmániás) Persze kiderült, hogy ugyanabban a városban dolgozott ő is. Láttam, hogy brutál módon mereven néz rám, olyan tipikus gonosz nézéssel.
Majd mindig szól valamit: Pl. Én: Abban a csokiban biztos van valami alkohol, ezért van jó kedvetek. Ő: Dehogyis, a társaság miatt.. (Ezt cinikusan érdekesen felém nézve.
Előtte azt kritizálta, hogy tudom-e, hogy mit kell csinálnom, mert olyan elveszettnek tűnök (ami nem igaz, jól megy a meló)
Mindig kiszagolja, mikor tud támadni, megfigyel és ráérez. És olyan dolgot mond, amire nagyon nehéz jól reagálni, határt fektetni.
Nem szólsz hozzá munkaüggyel kapcsolatos dolgokon kívül, és nem hallod meg a megjegyzéseit.
"Elsőre faggatózott, milyen helyeken dolgoztam. (gondolom nyomoz, mert kontrollmániás)"
Ennyi infóból te meg üldözési mániás vagy (paranoid skizofrén), ha már így dobálózni lehet szavakkal és ránézésre diagnosztizálni.
Nekem is van olyan kollegám aki mindig beszol vagy hülyének akar nézni miközben ő nem ért még egy kérdést sem.
Állandoan magas lóról beszél mikozben én meg mindig kedves voltam vele.
Meg is dicsertem milyne jol csinálta ezt vagy azt hogy ne legyen egy irigy komplexusos barom, de ebbol is azt hozta ki hogy mert en biztos butább hulyebb vagyok.
Egy dicsérettol képes azt hinni hogy én alá helyezem magam csak mert megdicsertem akkor en biztos hulye vagyok.
Iq kanyarban.
"mert olyan elveszettnek tűnök (ami nem igaz, jól megy a meló)"
Ha ezt csak neked mondja semmit ne csinálj. De ha pl ott a főnök, vagy más munkatársak, akkor már ez műsor kifelé amit csinál, akkor valahogy csak le kellene reagálni, vagy akkor vagy utólag megkérdezgetni másokat te figyelj a Géza tőletek is ilyen hülyeségeket kérdezget?
Amíg nem tudtad, hogy nárcisztikus, nem zavart?
Egyébként a fenti beszélgetés alapján én inkább téged kerülnélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!