Menjek vagy maradjak a munkahelyemen?
Ne haragudj, de ha én azt írom, hogy mindenképpen menj el, és jövő hónapban éhen halsz, az kinek a felelőssége lesz?
Komolyan nem értem miért idegeneket kell megterhelni ilyen kérdésekkel, akik sz@rt sem tudnak rólad. De a legszomorúbb, hogy te magadról sem.
Maradnék, amíg nem találok másik állást. Persze tudom, hogy főállás mellett nem könnyű állásinterjúkra járni.
Ha van annyi tartalékod, hogy hónapokig meg tudsz élni belőle, akkor menj most.
Nem volt túl pontos a kiírásom, de a #3-as válaszoló megválaszolta. Főként az érdekelt volna, hogy későbbiekben változna-e ez az érzésem vagy sem.
Egyébként jelentkezek emellett néhány állasra.
Ennyiből nem lehet megmondani.
Ha elvárható lenne egy átlagos munkavállalótól, hogy azt már tudja, amit te még ne mvoltál képes elsajátítatni, akkor nyilván nem a helyben van a hiba, hanem benned. Ilyenkor azt kell mérlegelni, hogy a gyenge képességeidet tudod-e esetleg kompenzálni belátható időn belül (extra szorgalommal pl.), vagy az elvárható szintet megütöd és a hely légkörével van gond.
Az a baj, hogy ezt te nem tudod reálisan megítélni, ahogy ennyiből egyik válaszoló sem. Ha van egy normális vezető/mentor a munkahelyeden, ő tudná csak.
#8: Ha megvan a képességed, más meg fele annyi idő alatt betanult, akkor melyik nem igaz?
Amíg meg sem próbálsz tárgyilagos lenni (magaddal szemben nagyon nehéz), addig hogy várod, hogy bárki is tudjon segíteni ilyen kevés információból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!