Ha váltani szeretnétek mennyire teszitek oda magatokat a meglévő munkahelyen?
Pontosan úgy vagyok ezzel, Kérdező, ahogyan te. Ha már nem akarok maradni, akkor éppenhogy dolgozom, tessék-lássék módjára. Nem erőltetem meg magam.
Nagymamám mindig arra tanított, hogy kíméljem magam.
Minden energiámat arra fordítanám, hogy találjak egy jobb helyet.
Attól függ milyenek voltak veled.
Férgek voltak? Olyanokat kell csinálnod ami nem volt a szerződésben és nem beszéltétek meg? Késik a fizetés néha? Passzív agresszívoskodnak? Segítenek ha kell?
Maximumot semmiképp se adj bele, hiszen nem akarsz fentebb jutni ott.
De ez alapján lennék leszaromtípusú és fair. Volt, amikor férgek voltak velem, hát ott maximális sunyulás ment. Volt pl, hogy késett a fizum, 10.-e volt a max határidő, erre 15.-én is én levelezgetek velük, és hívogatom őket, hogy küldjék már a fizut. :) Hát annyi nappal kevesebbet dolgoztam kb, amennyit késett (konkrétan napi 1-2 órát max, 8 órás melónál.) Náluk eleinte beleadtam magam, de miután ezek a dolgok voltak, túl flegmának találtam őket. Szóval cummantsanak le.
Ahol meg jófejek, pl. ahol most vagyok, itt még hétvégén is dolgozgatok néha, csak hogy időben leadjak valamit nekik, vagy jó minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!