Miért néznek le minket, gyárimunkásokat?
Egy fiatal gyárimunkás fiatal vagyok Csepelen, Budapesten. Budapesten eleve nincs sok gyárimunkás, mert, aki hasonlóan 8 általánost végzett ember mint én, azok a mekibe mennek vagy a kfcbe. Operátor vagyok napi 12 órában, 2 műszakban, mégis lenéznek engem egy randinál, vagy ismerkedésnél, mert, hogy mi gyárimunkások biorobotok vagyunk, és munkában is hülyéskedünk, illemet nem tudjuk stb.
Nem tartom jogosnak, ha esetleg igaz is egy-két esetre, hogy ilyen megbélyegzést kapjunk. Nélkülünk nem lenne bizonyosan előállított élelmiszerek, autó, busz, vonat stb. Nagyon jó érzés munka után leülni sampozni játszani a PDSSen a többi munkatárssal, jó közösséget alakítunk ki.
Férjem anno gyári melós volt, de már tovább lépett. Nem néztem le miatta soha, de neki volt ambíciója. Te meg előállsz a csajoknak ezzel a szöveggel, hogy 8 általános (mondjuk férjemnek legalább van érettségije), sampozás meg ilyenek. Ezzel lehozol bárkit az életről.
12 órás 2 műszakért meg az a 350 (vagy mennyi) nem egy egetrengető. Fiatal létedre lehetnének ambícióid. Tanulhatnál mondjuk.
Nem mondom, hogy nem fogsz csajt találni, de valami hozzád hasonló alacsony igényekkel/önbecsüléssel rendelkezőt keress.
Szerintem neked azért nincs csajod, mert inkább a gépet nyomkodnál akkor is a csaj helyett. Kinek kell egy kocka? Annyi élétcélod nem volt, hogy kitanulj egy szakmát... Azért szerintem alap hogy legyen egy éppkézláb szakmám.
Így ilyenkor igenis lenézem a gyári munkást. Tiszta gáz ha gyár meg gyár közt kell válogatni melyik szarba menjek ami nem a legszarabb hol sz0pjak 12 órát itt vagy ott?... Nincs semmi más választási lehetőséged , betesznek egy monotón munkára azt csinálod 12 órán keresztül , nem használod az agyad nem gondolkozol de még otthon sem mert baxod a rezet a gép előtt.
Na így ahogy te csinálod úgy a gáz. Gondolom egy mosógépet sem tudsz beszerelni, kinek kell ilyen link fax!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!