Miért néznek le minket, gyárimunkásokat?
Egy fiatal gyárimunkás fiatal vagyok Csepelen, Budapesten. Budapesten eleve nincs sok gyárimunkás, mert, aki hasonlóan 8 általánost végzett ember mint én, azok a mekibe mennek vagy a kfcbe. Operátor vagyok napi 12 órában, 2 műszakban, mégis lenéznek engem egy randinál, vagy ismerkedésnél, mert, hogy mi gyárimunkások biorobotok vagyunk, és munkában is hülyéskedünk, illemet nem tudjuk stb.
Nem tartom jogosnak, ha esetleg igaz is egy-két esetre, hogy ilyen megbélyegzést kapjunk. Nélkülünk nem lenne bizonyosan előállított élelmiszerek, autó, busz, vonat stb. Nagyon jó érzés munka után leülni sampozni játszani a PDSSen a többi munkatárssal, jó közösséget alakítunk ki.
Tudod mennyi gyar van Pesten tobb muszakosak? Rengeteg
Autogyarakrol nem is beszelve
Bar azok nem Pesten vannak
Inkabb gyarba dolgozok mint mekibe
Én nem nézem le, én ezt a mentalitást nézem le. Ha mindenki irodában dolgozna (már ha lenne egyáltalán, aki felépíti az irodát), mégis miből élnénk? Hol laknánk, mit ennénk, mivel közlekednénk? Ki gyártaná a kütyüket, amiket egész nap nyomkodunk, honnan lenne gyógyszer, ha betegek leszünk? Minden munka fontos, kölcsönösen szükségünk van egymásra.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!