Mit tennél ha tévesen utálna egy kollégád?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az egyik kollégám elküldött melegebb éghajlatra és nem is hajlandó velem tovább együtt dolgozni mert szerinte én őt kibeszéltem. Őszintén mondom soha nem mondtam róla a háta mögött rosszat, ami zavart a szemébe elmondtam de nem akar rólam hallani. Egy hónap múlva újra találkozunk mert vége a kötelező szabadságnak majd. Mit tegyek,hogy menjek így vissza? Próbáltam vele megbeszélni,hogy hol ment félre a dolog mert tudom,hogy nem bántottam a háta mögött de szóba sem áll velem. Egyébként jó viszonyban voltunk, munkán kívül is volt,hogy találkoztunk, soha nem vesztünk még össze.júl. 27. 23:30
21/31 anonim válasza:
Nem sok mindent tudtam tenni, egy kolléganőm, akivel kifejezetten jóban voltunk évekig, egyszer csak látványosan utálkozni kezdett. Mikor megkérdeztem, mégis miért, majdnem seggre ültem a választól: "Tegnap reggel jó reggelt-el köszöntél nekem szia helyett". Szerinte ez annak a jele, hogy én lenézem őt. Ezzel őszintén szólva nem is akartam semmit kezdeni, végül is joga van hülyének lenni. Még pár évig együtt dolgoztunk, a jó reggelt-en kívül mást nem beszéltem vele.
22/31 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak paranoiás a kollegina?
23/31 anonim válasza:
És miért is kaptam anális közösülésről szóló privátot?
24/31 anonim válasza:
21: Na jó, itt már egyértelműen valami mentális, pszichés zavarról van szó!
25/31 anonim válasza:
Kérdező, itt neked van kogod megsértődni. Mi az, hogy valaki csak így elküld melegebb éghajlatra, és téged meg sem hallgat? Én a helyedben azt csinálnám, hogy írnék neki chaten vagy emailben, hogy szia, fogalmam sincs, miért küldtél el melegebb éghajlatra, én nem követtem el ellened semmit. Sajnálatos, hogy így alakult, de én továbbra is itt maradok, szeretek itt dolgozni, és nem szeretném és nem is fogom magam kellemetlenül érezni a semmiért.
27/31 anonim válasza:
Ezzel az emberrel amúgy már soha ne legyél jóban. Nem érdemli meg.
28/31 anonim válasza:
Eszembe jut régről, mikor gyárban dolgoztam, egy idióta p*csa kolléganőm, aki azért rágott be, és kezelt darab sz*rként, mert egy másik kollégától megkérdeztem, hogy ő hány éves. És hogy mit képzelek, hogy a háta mögött megkérdezem róla az életkorát.
Nem szépítem, általában véve utálok nőkkel együtt dolgozni. Többek közt az ilyen hülyeségek miatt.
29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rosszul érintett a dolog mert jóban voltunk. Aludtam rá egyet és most úgy érzem, ez az ő problémája ha simán ellenem tudták fordítani. Nekem elég tudni,hogy nem bántottam őt és valószínűleg majd ő is megtudja idővel. Szabi után pedig ha nem tetszik neki,hogy ott vagyok akkor így járt, nem fogom miatta a munkahelyem feladni,csak mert 46 évesen nem tud viselkedni.
júl. 28. 12:02
30/31 A kérdező kommentje:
Még Facebookról is letiltott, valami nagyon félre ment nála. Ilyet utoljára 10 évesen csináltam.
júl. 28. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!