Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodaban dolgozunk, kozos a...

Irodaban dolgozunk, kozos a munkafolyamat. Emailek,telefonhivasok. Van 1-2 kollega a 6-7 kollegabol akik egyfolytaba dumalnak csak munkaidobe. Kivel mi tortent stb. Kozbe a munka meg nem halad. Probaidon vagyok, szoljak miatta?

Figyelt kérdés
3-4 honaopja kerultem ide a ceghez, eszrevettem,hogy vannak olyan jatekosok akik eldumaljak a fel muszakot. Fonok is itt van es nem szol erte. Probaidos vagyok de nekem egybol feltunt. Pl egy fiatalabb srac folyoton forgolodik meg dumal masokkal a szinten. Melo meg nem halad,telefon csak csorog...
júl. 25. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a főnöknek jó így, akkor ne stresszelj rajta.
júl. 25. 13:00
 2/10 A kérdező kommentje:
de engem zavar... :/
júl. 25. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mond meg neki, hogy fogja be, de nem kell aljas módon megkerülni meg panaszkodni. Hamar meg fognak utálni amúgy.
júl. 25. 13:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Fonokkel lesz elbeszelgetesem, meg fogom emliteni. Megutalni? Itt dolgozni kell, nem pofazni. Arra ott a kocsma.
júl. 25. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Ő dolguk, te meg a magadéval foglalkozz. Munkája legyen meg, azon fellül azt csinál, amit akar. Mi vagy te, valami kápó??? Próbaidőn már ekkora a szád.
júl. 25. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosan. Én nem voltam próbaidőn. Gondoltam felnőtt emberek vagyunk, normális hangnemben meg tudjuk beszélni,hogy mi van...(Nálunk összesen 3 irodába voltunk elosztva de 10 emberből kb ha 4 dolgozott,a munka közös volt, és akik nem dolgoztak konkrétan a másik irodába lévőket szidták) Szóltam szépen,hogy mindenkinek lehet véleménye de ne munkaidőbe beszéljenek már ki mindenkit..... Ennek az lett a vége,hogy kamu indokkal én lettem elküldve,mondván velem nem lehet együtt dolgozni.... Szóval hiába zavar,hiába dolgoznál és valószínűleg még jót is akarsz mivel ők már régebb óta ott vannak fixen te húzod a rövidebbet
júl. 25. 13:27
 7/10 A kérdező kommentje:

hja,,,mert mi lesz kesobb? Azzal hogy nem dolgoznak,engem is hatraltatnak,vagy epp helyettuk kell dolgoznom.

Kozos email fiok van, a bejovo emailekre/telefonokra kell valaszolni, problemat megoldani stb.

Azert zavar,mert amig ok pofaznak, 5 telefon csorog meg 60 email erkezik. Es csak en foglalkozok vele. Es en raadasul probaidos vagyok... Jo vagyok,de ennyire azert nem.

júl. 25. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
Akkor keress olyan melót, ahol van saját irodád. Ja, annyira nincsenek jó referenciáid..?
júl. 25. 14:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Nincs hianyom referenciaban...
júl. 25. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azért szólnék a helyedben, hogy ne egyben ömöljenek be a levelek. Legyen valaki, ha technikailag máshogy nem megy, aki reggelente szétosztja darabra, és akkor mindenkinek megvan, hogy minek kell kész lennie. Ha megvan vele, akkor akár dumálhat is.
júl. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!