A fizikai munka is egy olyan ami nélkül a világ nem működne. Nem lenézendő.
2023. ápr. 8. 23:14
2/20 anonim válasza:
nem gáz, valakinek azt is kell végezni
3/20 anonim válasza:
Én senkinek nem nézem le a munkáját, de ha mindenképpen választanom kéne, akkor az ilyen tipikusan irodai adminisztrátor pozik sokkal gázabbak, sokan olyankor elhiszik magukról, hogy érnek is valamit :D
4/20 anonim válasza:
Milyen fizikai munka??
Kőműves?? Már nem azért, sokan nem nagyon szeretnek betonozni, de aki rendesen megcsinálja az aranyat ér. Nem véletlenül dolgoznak már drágán.
Nincs olyan lenézett munka, ahol ha az ember nem egy sötét paraszt, ne tudná isteníteni a munkásokat.
Sokan pl lenézik a kukásokat. De kíváncsi lennék, hogy mit csinálnának szemétszállítás nélkül. Vagy a takarítók. Többnyire láthatatlanul végzik a munkájukat, alul vannak fizetve, ha megemlíted, hogy az vagy, akkor sokan lenéznek, de igazából nélkülözhetetlenek. Én se csinálnám meg azt a munkát amit ők bevállalnak. Pláne meg annyiért. De mégis... Egyszerűen csodálom őket. Az ilyen apró munkákra épül a tiszta, rendes környezet és mégse kapnak elég megbecsülést vagy elég fizetést.
2023. ápr. 8. 23:31
5/20 anonim válasza:
A Gyakorin igen. Itt a nők szemében csak a diplomás az ember. De abból is a jól kereső!
2023. ápr. 8. 23:34
6/20 anonim válasza:
Fizikai munkából élek,és nem bánom. Nem szégyen,én az olyat nézem le aki csak fikázni tud,de egy darab téglát nem emelt meg soha életében.
2023. ápr. 8. 23:56
7/20 anonim válasza:
Én csak a ház körűl végzek fizikai munkát,de sokan lenéznek.Viszont én télen beülök a kutyával,macskákkal a kanapéra és liba májat eszünk,ők meg csak a tescos újságban nézegethetik.Nem lenézendő.Ne foglalkozz másokkal.
2023. ápr. 9. 00:15
8/20 anonim válasza:
Elég hamar összeomlana a társadalom ha senki se végezne fizikai munkát.
2023. ápr. 9. 02:18
9/20 NTBS válasza:
Nem. Én szellemi pálya mellett kertészkedem, ha kell festek, falazok.
2023. ápr. 9. 06:16
10/20 anonim válasza:
A magyarok nagyon nagy többsége el van hízva, így szerintük gáz, amúgy nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!