Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fizikai munkát...

Szerintetek fizikai munkát végezni gáz?

Figyelt kérdés

A társaságomban mindenki lenézi a fizikai munkásokat és lenézik a kétkezi munkát.

Nektek mi a véleményetek erről a dologról?

#munka #megterhelő munka #Fízikai munka #Fizikai munkafolyamatok
2023. ápr. 8. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Nektek mi a véleményetek erről a dologról?

Hogy egy suttyo tarsasag tagja vagy. Ha ezt a kerdest komolyan gondoltad, akkor te se vagy sokkal kulomb.

2023. ápr. 9. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Az, hogy a barátaid beképzelt sznobok. Én mindig is utáltam, amikor húszas éveim elején, ha egyetemistákkal beszélgettem valahol (szórakozóhely, kocsma, koncert stb.), és elmondtam magamról, hogy gyárban dolgozom, akkor némelyikük úgy nézett rám, mintha kb. azt vallottam volna be, hogy bérgyilkosságokat vállalok.

Evvel nem általánosítok, sok egyetemet végzett, szellemi munkát végző barátom van. Csak léteznek sznobok, arra akartam rávilágítani.

2023. ápr. 9. 10:46
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Nincs baj a fizikai munkával, ha olyan csinálja, akinek kb. máshoz nincs képessége, és "annyit ér", mert odáig terjednek a képességei, ÉS ezt a tényt el is fogadja, nem hőbörög, nem nézi le pont a fizikai munkát végző az okosabb tanult szellemi munkást, és nem hőbörög rá hogy heee ez nem csinál semmit milyen jó' megy ennek. Addig amíg ő is helyén kezeli a dolgokat, és nem fikáz ki minket, jobb képességű szellemi munkásokat, addig én is tisztelem őket (és a sok sztereotipiával ellentétbe engem egy percig nem érdekel hogy ő fizikai munkát végez és lenézném). Viszont amikor az ilyen áll neki hőbörögni, pocskondiázni, onnantól ne várja el hogy én is tiszteljem, akkor viszont igenis megkapja a lenézését meg a kiosztást és ne csodálkozzon
2023. ápr. 9. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13: 12-es vagyok. Ez a másik oldal. Az ilyeneket is utálom, pedig én is fizikai munkás vagyok. Herótom volt, amikor azt kellett hallgatnom, hogy az irodai dolgozók azok semmirekellő papírtologatók, akik rajtuk, "igazi" munkásokon élősködnek. Meg így meg úgy a szemét gazdagok.
2023. ápr. 9. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
A fizikai munkát az ember kb 40 éves koráig bírja csinálni. Egyrészt, mert egészségileg kb akkora teljesen kilesz, másrészt, meg jönnek a fiatalabbak, akik frissebbek, gyorsabbak és így nehezen talál már ebben a témában melót az ember. Na és itt jön a baj, mert 60 év a nyugdíjkorhatár és valamivel ki kell tölteni a maradék 20 évet. Szóval nem egy életbiztosítás ezt az utat választani az életben.
2023. ápr. 9. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

15

Apukám 57 éves és mennek a céghez a fiatalok és mégis ő végzi a munka nehezebb felét. Aztán mennek is el.

Szereti csinálni, nagyon is, csak azért nem lesz már ő se húsz se harminchat éves...

2023. ápr. 9. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha így vélekedik a társaságod, akkor nem munkát, hanem társaságot kellene váltani.
2023. ápr. 10. 18:16
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Én felnézek rájuk mert izmosak és ügyesek.
2023. ápr. 16. 23:39
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
A fizikai munka nem gáz. Tisztességes becsületes foglalkozás. Mindenkinek azt kell végezni amiből van a családja megélhetése.
2023. ápr. 17. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fizikai munka is pont akkor gáz, mint a szellemi: ha rosszul végzi az ember. Annyi különbség lehet, hogy bizonyos fizikai munkákat nehezebb rosszul végezni, ha valaki mégis így tesz (pl. egy kőműves mellett dolgozó segédmunkás még két téglát sem tud oda tenni, ahová mondják), az a gáz.
2023. máj. 8. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!